Skočimiše, kad god je bio neki haos oko Bosne, vi ste dizali ustanak u Bosni. Digne Karađorđe Srbe- Bosanci se međusobno kolju. Digne Jelačić ustanak- Bosanci se međusobno kolju. Digne Husein-paša Gradaščević ustanak- Bosanci se međusobno kolju. Šta znam, valjda to tako funkconiše kod nižih primata.
Otišo čovek da glasa pa posle seo ispred vrata biračkog mesta, posle jedno par sati priđe mu čovek iz izborne komisije i pita ga, što sedite tu tako dugo?
Kaže čovek, čujem da mi pokojni otac i majka redovno izlaze na izbore pa hocu da ih vidim, uželeo sam ih se.
S obzirom da je, ako dođe do bilo kakvog puškaranja, verovatnoća da će ti Hrvati i ti Bosanci biti zajedno protiv "srba" približno 1, poimanje stvari je da duvate kurac. ;)
javio ponosno gladi brk čitajući ove postove...ipak nisu svi mladi pičke
samara vas car cinjenicama, ne koprcajte se jbt na njegovom ste terenu
car istoričar forumaški nema zajebavanja sa tim
Цар после свих излагања у теми историја сад може без проблема да прода причу да је кнез Лазар пио беванду са абасидским халифом у Високом
Skočimiše, kad god je bio neki haos oko Bosne, vi ste dizali ustanak u Bosni. Digne Karađorđe Srbe- Bosanci se međusobno kolju. Digne Jelačić ustanak- Bosanci se međusobno kolju. Digne Husein-paša Gradaščević ustanak- Bosanci se međusobno kolju. Šta znam, valjda to tako funkconiše kod nižih primata.
ahahhaha joj majko moja kafanske istorije leptijebem
босанци какав је осећај кад знате да зависите од србије ;)
босанци де вам независна држава ;)
босанци де вам 51% државе у којој сад живите ;)
;)
Haha
Paaaa, s obzirom da trećinu tih 51% drže Hrvati moglo bi se reći da imamo većinu u BiH. No malo vas jebe to poimanje stvari, jelde.
Bosanska matematika hahaha
Kaže čovek, čujem da mi pokojni otac i majka redovno izlaze na izbore pa hocu da ih vidim, uželeo sam ih se.
Car samara kitom po obrazima bosance
каква логика лол
тачно сте види да сте хибриди флоре и фауне (јебо међед букву)
S obzirom da je, ako dođe do bilo kakvog puškaranja, verovatnoća da će ti Hrvati i ti Bosanci biti zajedno protiv "srba" približno 1, poimanje stvari je da duvate kurac. ;)
Ne, ne, nije to bosanska, to je realna matematika :)
Al rekoh, malo jebe poimanje nekih stvari, toliko si zaglibio u Tvrtka i Lazara da ne znaš šta se dešava danas :D
http://www.hkv.hr/images/Davor/trecientitet.jpg
Nisam se ja zaglibio u Tvrtka i Lazara, nego si ti glupi Bosanac koji se poziva na Hrvate da bi dokazao da su Srbi u većini hahaha
Pod Srbi mislim na bosanske "Srbe" jelte