Izbori 2016.

1. Ma imaće 23,7 kad se neki americki taliban zaleti avijonom u njih.

2. Super, žive u udžericama, al zato dižu minarete jebene po 100m.

To je ta logika.

3. Telegraf.rs

Pa rasni sam sebe kanališ i posle što te svi sprdaju... :(

4. telegraf

Bošnjački mediji kažu 77. A i da je 150, oni su Bošnjaci, ako se pripoje Bosni, eto dodatne većine Republici "Srpskoj" hahaha

5. Ajde mejmuni, jebala vas oba minareta metodom dabl penetrejšn.. Nego da vas ja pitam, kad se zatvaraju birališta i 'oće odma' da bude prvih procena?

6. Sad će da se spoje, kad Šešelj pobedi na izborima, vraća nam se sve što je naše a trenutno nije naše. #K_O_K_V

7. Taman da i Bosna dobije građevine od preko 10 metara a da to nisu piramide iz Visokog

8. Garac, u 20h se zatvaraju u 21h preliminarni.

9. Tenks, brt.

GO RADIKALS

10. Zašto nema preseka stanja već sad?

11. хаха па и ови наши муслимани богатији од ваших

12. расни и скочимиш само помажу одржавање стереотипа о својим земљацима овом спиком

13. Vrv zbog izborne tišine, Angelko.

14. urac, je li si sada Sandin?

15. Kako može presek stanja sad kad su zapečaćene kutije do kraja glasanja? Može presek izlaznosti, ne može kolko je rulje glasalo za Milicu Zavetnicu.

Hahaha, najjače bi bilo da se sad vodi stats i pred kraj izbora da vide kolko mrtvih fale da ubace, da Vučić preturi 50%.

16. Ma joook, sad sam neopredeljen.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.