Dobio je kurac jer tako kao i ti, dođe i sad on baca fore 'jao kako sam kul i zajeban'. Vidiš da se mi napušavamo međusobno, vozamo se lagano i prekraćujemo ovaj tmurni dan i onda on kao neke pošalice ubacuje. To je onaj tip ljudi što čeka da ostali obore lika i onda skoči i on da šutne koji put u rebra. Pičketine.
dA.
Drugo je što te verovatno moje "pošalice" pogađaju više nego tuđe. Tj. to što ti je nebitno šta napišu neki levi, al od mojih shegica besnis kao kakva zadrigla majmučnina.
Al dobro koliko sam shvatio, oboren si na kolena, sad, kome i šta radiš na kolenima...tvoja stvar.
Aja Sofija još uvek ima minarete, Bosančino glupa, jesi nekad bio u Istanbulu. A ti ideš u crkvu čiji su centri Peć i Sremski Karlovci, izdao si svoje dualističke pretke hahaha
Drugo je što te verovatno moje "pošalice" pogađaju više nego tuđe. Tj. to što ti je nebitno šta napišu neki levi, al od mojih shegica besnih kao kakva zadrigla majmučnina.
Nije ti prvi put da me vrijeđaš, imao si ti i ranije ispada takvih, i to ne ovih gluposti bosanac ovo ono nego baš direkt mene. Da nije bilo toga shvatio bih to kao zajebanciju ali pošto nemaš obraza onda jebiga.
Minareti na Aja Sofiji imaju 65 metara ako ne računaš postolja od 20 metara, majmune, daj jednom u životu izguglaj kako treba, ovi što ih je Zukorlić najavio će imati 77
Nije ti prvi put da me vrijeđaš, imao si ti i ranije ispada takvih, i to ne ovih gluposti bosanac ovo ono nego baš direkt mene. Da nije bilo toga shvatio bih to kao zajebanciju ali pošto nemaš obraza onda jebiga.
Hahaha, gde? Kad? Ako neko nikad nije vređao lično (ili još gore kevu i sl) to sam ja.
Sad, drugo je što te stvarno pogađa u nerv moja neka prozivka, jbg. To je već u tvom mozgiću, moraš se sam osloboditi toga.
I gde sam te to sad vređao? Čak i za to bosancuga?
Ti si jedini koji se majmunise na temi, a fazon trenutno je aktivnih bar 10 ljudi ovde.
Sad jbg, do jaja si pojeo govno sa onim postom, neko bi rekao da si završio s onim što si namenio nekom drugom, evo, ja neću.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
dA.
Drugo je što te verovatno moje "pošalice" pogađaju više nego tuđe. Tj. to što ti je nebitno šta napišu neki levi, al od mojih shegica besnis kao kakva zadrigla majmučnina.
Al dobro koliko sam shvatio, oboren si na kolena, sad, kome i šta radiš na kolenima...tvoja stvar.
Aja Sofija je muzej majmune. A minareti u sandžaku imaju 99 metara svaki.
Aja Sofija još uvek ima minarete, Bosančino glupa, jesi nekad bio u Istanbulu. A ti ideš u crkvu čiji su centri Peć i Sremski Karlovci, izdao si svoje dualističke pretke hahaha
http://sites.psu.edu/bmannkepassionpost/wp-content/uploads/sites/16550/2015/02/king-hassan-ii-mosque-on-the-atlantic-coast-of-casablanca-morocco-1600x1062.jpg
maroko kazablanka to je najviši minaret kaže internet
Majmune minareti na aja sofiji 65 m, a ovi 99m. Pogledaj na internetu.
Nisam gvozdenu napisao ovo nego caru.
znam prijatelju
ovaj je 210 m
Druže dragi nisam imao nameru da te uvredim na bilo koji način.
gradila ga poznata firma Bujž iz francuske lolo glibavi arapi ne mogu sebi da izgrade džamiju, tj mogu bajrakli džamiju
Idemo dalje. Burek je takođe i kad je sa mesom
Pa burek je samo sa mesom glupane hahahahahahah
Burek je sa šećerom.
Minareti na Aja Sofiji imaju 65 metara ako ne računaš postolja od 20 metara, majmune, daj jednom u životu izguglaj kako treba, ovi što ih je Zukorlić najavio će imati 77
Hahaha, gde? Kad? Ako neko nikad nije vređao lično (ili još gore kevu i sl) to sam ja.
Sad, drugo je što te stvarno pogađa u nerv moja neka prozivka, jbg. To je već u tvom mozgiću, moraš se sam osloboditi toga.
I gde sam te to sad vređao? Čak i za to bosancuga?
Ti si jedini koji se majmunise na temi, a fazon trenutno je aktivnih bar 10 ljudi ovde.
Sad jbg, do jaja si pojeo govno sa onim postom, neko bi rekao da si završio s onim što si namenio nekom drugom, evo, ja neću.
Hahaha Bosanci se bore za autohtonost svog jela
Pročitao sam ima pola godine da će minareti imati 99 metara kao 99 nekih govana koje je alah israo, ne znam tačno.
Pročito si ti kurac moj