Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne al bas kapiram da je seselj ponosam mnogo na njega, a vucic se zacrveni u obrazima i smeska onako, uspeo sam ucitelju dok mu steze saku
Kao što rekoh danas u 4http://imgur.com/sWnbrqs.jpg
jozef kasa rasim ljajic goran svilanovic milan st protic vladan batic nebojsa covic mladen dnikic bozidar djelic boris tadic marijan risticevic velimir ilic nenad canak vojislav kostunica miroljub labus zoran mihajlovic
Haha al bi bilo dojaja da stvarno bude tako kad već nameštaju nek nameštaju bahato lolo
Kakva bi to haos bio hahaha
Dveri 10% lagano, Radule 4,8%
JEBOTE GLEDAJ, MISLIM ZNAM DA ĆE DBIDNE PROGUTANO U MORU POSTOVA, AL SAMO BACI POGLED
ŠEŠELJ JE DEVEDESETIH POČINIO BAREM DESETAK POKUŠAJA UBISTVA.
AKO JE TOLIKO LUD, I IMA MUDA, A NEMA, ŠTO JEDNOSTAVNO NIJE ODMA SA AERODROMA ČIM JE STIGAO ODMAH OTIŠAO DA SE OSVETI KAO ŠTO JE REKAO
http://www.nspm.rs/images/stories/01maja/maj2/seselj%20informer%20naslovna.jpg
UMESTO ŠTO MI SAMO TROŠI VAZDUH
GOVNO PRODANO, JEBOTE PA LIK NE SME NI DA PISNE, JEBOTE JA SAMO KAD PIŠEM OVO OVDE IMAM 100X VEĆA MUDA OD NJEGA, JEBOTE LIK NE SME NI DA GOVORI ELEMENTARNE STVARI O ISTINI I POLITICI, PA BRE MIRA MARKOVIĆ JE U SVOJOJ KNJIZI NAPISALA NEKE VIŠE KOMPROMITUJUĆE STVARI NEGO ŠTO JE ON IKADA REKAO U SVOM ĆIVOTU, AL OZBILJNO KAŽEM
ZAŠTO NEĆE NIKAD NIŠTA REĆI
ZAŠTO ŠEŠELJ IMA MANJA MUDA OD ONOG PETOGODIŠNJEG DETETA KOJEG JE IZBACIO IZ VRTIĆA
ZATO ŠTO MU VUČIĆ ŠALJE PARE, DA KUPI DECI KINDER JAJA
A DA CRKNE SAD ODMA ILI SUTRA OD INFARKTA, ŠTO MOŽE JER JE TAKO U MOGUĆNOSTI, MATORA DRTINA, DECA IMA DA MU ŽIVE U KONTIŠU
BOLI NJEGA KURAC
Da,najvecim delom bi.Ovi sto glasaju za Vucica svakako izlaze,vidis da mu je deo predizbore taktike bio da sa suznim ocima ide i govori kako postoji mogucnost da izgubi ove izbore(postoji samo mogucnost da ima manje od 50 posto).
Vlajkić sisaj kurac druže ok?
OK
KOK
OKO
OKOK
Brt kako si to otkucao ko da gori negde iscimao sam se da nema 2000 mrtvih negde u Obrenovcu.
Nasikirao sam se od tvog posta.
jbg nisam teo jbg.jpg
Sad filipinsku kurvu dok budem terao da mi čisti fugne razmišljaću o tvom besu jako nedobronamjerno druže
Zna se za koga je danas trebalo da se glasa.
https://i.makeagif.com/media/3-27-2016/doqlJt.gif
daj čoveče jebote
Znao sam da si peder
Voleo bih da svaki sledeci izbori budu po nekom snegu od 2 metra.
Hahaha, stvarno koja bi pobeda bila da SNS ima fazon 60+ %.
Obećao bih mu glas na sledećim izborima, samo zato što je bahaćenje nivoa dekarinog klabinga.
KURČENJE NA NIVOU!!!