U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jebi marvu!
hahaha, jeste klasična novinarska patka, ali hahahahaha
http://www.kurir.rs/vesti/politika/seselj-glasao-za-cedu-borisa-i-canka-srbija-zanemela-posle-glasanja-lidera-radikala-clanak-2237181
Jel samo ja mislim da je ovo SRS-u max, tj. da će SRS u narednim izborima imati sve manje %.
Eto vam ga vaš šešelj glupanderi haha
Mada je preočigledno je i bilo
VOJA GOSPODIN NIJE PEDER DA GLASA ZA SEBE KO VUČIĆ
ČEKAJ VUČIĆU JESU OVO MERE ŠTEDNJE SVAKE DVE GODINE IZBORI? PA NEĆEMO TAKO. SAĆU DA GLASAM ZA DJB UINAT.
meni juce gari iz srs reko da je seselj dobio u americi.doduse,rekao mi i da ce srs imati 20 posto.
šešelj i vučić, definitivno lordovi ove igre
LOL, na osnovu 3% glasova SNS preko 50%, SRS preko 8%, DS ravno 5%.
у сваком случају радикали побеђују
Ovog ćoravog će izbace iz studija
SPS-JS 12,4
SRS 8,7
Dveri-DSS 5,9
Tadić-Čeda-Čanak 5,1
DS 5,0
Na osnovu 3 posto pregledanih.
Хвала Пипач, све најбоље ти желим
Beda iskreno,Vucko ce preko 50 posto.
Lol rts o uspesima vlade
Plaši me Šešeljev visok procenat. Više će para iz budžeta morati ovaj da mu da da otkupi to
Ali kad je AV rekao nedavno: najbliži smo da izgubimo izbore. A znao je i tada da će imati bar tipa 40% i više.
Jbg, brt, bio je ministar informisanja sa manje od 30 godina, ispeko zanat.
seselj bezi od vlasti ko djavo od krsta.morao bi da se pravi da nesto radi.ovako moze samo da sere.
Nubare glupe zasto me ne slusate