U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Hahaha kakve lobanje
http://imgur.com/aFoZKw2.jpg
BOHORE!!!!
STUDENTI SU....
GOVNA
kako velja stoji u cacku?jel dobio.velja bog otac
hahahaha boh brate mili, kolko sam puta ovo video, al sad mi se vilica ukočila od smeha
Čačak:
Srpska kulinarska asocijacija danas je proglasila tradicionalno srpsko jelo - sendvič.
vidi dverane sto su jaki u cacku.velja krade 20 godina i nije uspeo u svom gradu da ukrade izbore.pao mi u ocima.
jel zemo i za ns ?hvala
Hahahaahahah ljudi da li je ovo realno. Na kraju će samo SNS i SPS da predju cenzus i veliki vodja vlada sa 83% glasova.
Krompire ja da sam na tvom mestu sada bih uzeo kesu noktiju onih i jeo od muke.
Šta je, Rasni, gde su ti Zavetnici?
Pa Boško Obradović je iz Čačka, pa zato :)
Padaju Ilići!
Hahah to shomy
U kurcu kao i narednih nekoliko generacija.
заветници стварно имају преко 70% гласова али су покрадени
aha,taj rad.ja uvek kapirao da nasi politicari najvise puse tuki u mestu iz kog su.jer ih tamo najbolje poznaju.
Jbt nikad ovakva zbrka glasova sto se tice. Evo sad vidim ove ipsosove rezultate i to mi izgleda najrealnije.
Ej neće me iznenaditi kad u Blicu budem čitao: babi i dedi iz Kuršumlije se zapalila kuća od sveće jer nisu imali struju. Bračni par iz Bajmoka umro od gladi. Penzioner se zapalio jer nema para za lekove....
GLASALI STE MAJKU VAM JEBEM PENZIONERSKU POCRKALI SVI
Jebali su nam svima majku. Uh penzioneri su krivi za ovo.
ima li nekakvih rezultata iz Mladenovca, zna li se koliko Beli procenata ima?