Izbori 2016.

1. rik jebeni

Lol na njih sam i zaboravio.Posto ovi iz cesida drze banku vecito.

2. Pa cesid zabava za narod dok cekaju jbt

3. vi ste jebeni daunovci ako mislite da samo penzioneri glasaju za sns

4. Ne mislimo, dobar deo njih glasa za sps,verovatno nego vise za sns.

5. Koje su kvote da Velja Ilić i Rasim dobijaju ministarstvo neko?

6. Pogledajte samo glave na ovoj temi koji brane sns ili bar vide da su ostali i gori kao sto je gvozden npr. Sve gospoda.. I evo ja cu i u njihovo ime cu vas izazvati, kazite igru koju igrate ceo zivot i za 2 nedelje cemo biti bolji od vas, pa da vidimo da li smo krezuba sirotinja koja radi za sendvic, ajde picke

7. Пензионери и људи преко 50 година чине барем две трећине свих оних којих излазе на гласање.

8. Ovo je degenka koja je pisala na listiću sistem te laže u grupi onojhttp://imgur.com/pMyQ6QG.jpg

9. Hahahaha CSGO BOHORU ČITERČINO GASI WH!!!!

10. Haha brate ja nisam upalio kom 92 dana sig a ovoliko tabova da otvorim explodirao bi

11. Ovima iz CESIDA ko da je blam da lažu ovoliko.

12. Једва чекам да се сад изјасни Борис Малагурски који је позивао људе да гласају

13. izadje vucic sa dzakovima u ruci kaze da su izbori pokradeni.treba je da ima 95 posto.

14. dize istvan raju na ustanak.

15. Šta se dešava na Pinku, ima li neko herca da pogleda

16. Zasto, zato sto pink nema goste iz ds-a sta? Isto ko na svim kanalima cak i zanimljivije, a jovana i onaj sto sa njom vodi pokusavaju da podbadaju, jovana jos pamti kad se izdrao na nju, pokusava i raduleta da provuce, tako da nemojte te narodne price

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.