Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
brus kao sns posto je bio clan kapirate ;) ali nikako stare glave da se vracaju, zato sto i vukajlija, kao i srbija ide napred
razmišljam sad sa dvije glave, većoj drago manjoj žao - pravi muškarac
Gledaj Gvozdena govnara što se šlihta Arminu haqagpahaha
Oće da Tarzanija dobije nacionalnu frekfenciju
^OSTALA MI ČESTITKA ARLINU NA DNU PRETHODNE STRANE
Bohore dje ti borko?
Армин вечерас! Лололо
https://www.youtube.com/watch?v=pTri1RgHbys
Najveci skok napravili radikali jbg bili ispod cenzusa a sada treca stranka(druga ako se uzme u obzir da je sps koalicija)
https://www.youtube.com/watch?v=aQnJHC01Gxg
BRUSE POBEDAAAA
bohore brate, ps mi trazi odabir definicije, gvozden urucuje cestitke, dobio sam i neke sise u pvt, jasno je da su ovi izbori imali uticaj i na vukajliju, ali nikada necu zaboraviti ko mi je pruzio ruku, ti si moj seselj prijatelju dragi i sada napokon zajedno mozemo menjati vukajliju
Borko kako sam se i nadao na 2 posto fazon ako i toliko tako da ja sad mogu da budem opozicija i vlasti i opoziciji i nemam nikakvu odgovornost za sranja koja će vaši praviti te ću stoga da vas napušavam
Ne znam šta SNS slavi, cela njihova koalicija je dobila oko 140 mandata, sa tendencijom opadanja što više rezultata stiže, a imala je 158, znači izgubila je nekih 18 mesta, iako im se PUPS pridružio. Sam SNS ne verujem da će imati preko 100 mandata. Skupština ima 250 poslanika. Znači, SNS sad zavisi od svojih koalicionih partnera, koji su krajnje šaroliki. Imaće vlast, ali malo nategnutiju. Još ako u brojanju preostalih glasova ČBČ pređe cenzus, Vučić će dobiti nešto sasvim suprotno od onog što je očekivao.
vald, srs i sps igraju kako vucic svira, samo se da poneko ministarstvo dacicu i seselju, pa ti saberi koji je to procenat parlamenta
a i da nije 18 mesta bih menjao za 4 god svaki dan
Armine ti si jedna budaletina hahaha
U pozitivnom smislu
Hm... setih se onog vica kad su Crnogorci našli tržište da prodaju kamenje, pa se veselili tri dana, a posle neko upita: "A šta ćemo kad svo kamenje sklonimo pa ostane čista zemlja? Ko će je obrađivati?"
Ovo što Valdemar reče je sasvim realna konstatacija. Meni je svejedno, Kori će od septembra da mi zavuče kurčinu ionako, pišem svoje knjižice i nadam se da će neko da ih prepozna tamo daleko gde cveta limun žut.
Nemoj da ti picku polomim mejmune mali ja sam te naucio da govoris i picke sam ti nabacio. I naucio da ne nosis dzemper preko sulje
Radulović predegenko haha
da vald, al sad ce moci sa seseljem u vlast, to nije moglo pre. radikali dosli na vlast, jeli govna, pricali price, menjali oblike, i najzad eto dosli do apsolutne vlasti :)
A malo li se puta desilo da se ovi što igraju umore, pa prisednu da se odmore.
I dao vam poklon kvotu 3,5 neki dan da ste imali po soma evra da stavite kao sto niste uboga sirotinjo boleo bi vas kurac ko je pobedio na izborima