Izbori 2016.

1. ps pa ti si moja angela merkel jebote ! sad slede prave lekcije!!!!!!!!

2. A i otkud to da će Šešelj ići sa Vučićem, to stoji samo u naslovima, izvukli kao senzacionalizam fazon, a Šešelj je rekao nešto drugo.

3. Šeki je rekao da može da ide sa sns ako se odreknu eu još kace vratio

4. verovatno hoce, seselj je oduvek bio bucan na recima, al kad se formira vlast, bude poprilicno taktican i odmeren.

5. Ps stvarno si gownar što dojavu nisi mi javio na mob
    Zato sam te i zvao pijan da te napušavam

6. Sad cu te nauciti represiji i kako da se smeju dok im svrsavas u oci nista se ne sekiraj ovo je bio veliki korak ali nikako nije kraj

7. To je Vučićeva fora da bi Šešelj ispao jajo i izgubio glasove, jebiga ima glupih ljudi

8. Gde je Mici Zavetnik? Ni reč o njima, jednu jedinu reč nisam čuo.

9. Čekamo Rasnog da izađe s preliminarnim rezultatima

10. Nikad neće prestati da bude smiješnohttp://imgur.com/mRcN54q.jpg

11. Ps stvarno si gownar što dojavu nisi mi javio na mob
    Zato sam te i zvao pijan da te napušavam

Jebi ga brt svaki dan si na temi i bas taj dan nisi. A da sam krenuo redom da javljam znas dokle bi stigo

12. Prema podacima GO Demokratske stranke, na osnovu 16 odsto obrađenih podataka u Novom Sadu, SNS osvojila je 40 odsto glasova, SPS 9%, Dosta je bilo 8,5; SRS 8%, LSV 8% i DS osvojila je 6,5 odsto.

ds cuva zacelje

13. Svima? Ja sam kao svi? Mislio sam da se volimo!
    Ja sadim tikve sa kosovtzem

14. Lista " Za jednog Srbina 100 Muslimana " krađom odnela pobedu !

Procenti su u Briselu odavno dogovoreni a ovih 842 000 fantomskih glasača više je pripisano blerovom keru za ubedljivu pobedu....

Vreme je za pobunu !!!

U ovoj državi je potrebna revolucija i to ne kao ona 5. oktobra, već prava revolucija. Nakon toga, pohapsiti sve političare iz svih političkih partija koje su vladali Srbijom od 1990.god. do danas. Sve njih optužiti za udruženi zločinački poduhvat na štetu naroda. To je jedini spas, sve to zatvoriti. Oni nas prave budalama decenijama, teraju cirkuse, zamajavaju nas nekim glupostima, nekom EU ( nema alternativu ?!?) , Putinom, paradama ( vojska i gay ), nekim porezima, merama štednje, stezanjem kaiša i tobože uređenoj državi. Oni uređuju ovu banana državu 25 godina, nikako da je urede, a kad im se isprazni kasa, onda pošalju saobraćajce i poreznike da isprazne džepove građanima.

REVOLUCIJA I STRPAJMO U ZATVOR SVE POLITIČARE, SVI SU ONI KRIVI ZA UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT NA ŠTETU GRAĐANA SRBIJE !!!

15. Nisi mili nisi cekaj kad gnjilane aka djiljan bude igralo sledece kolo imacu tacan rez

16. Ok bebo
    Javi mi chim saznaš wtp

17. mozes li jos nekom da javis pseto taj tr

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.