Izbori 2016.

1. Dosta je bilo na sledećim izborima 4,2 posto - opala podrška posle afera sa nabavkama žardinjera na Savskom vencu i vračaru

већ су били на власти у неколико општина, чини ми се. можда баш савски венац? не верујем да ће да се компромитују на тај начин још неко време.

укапирао сам да знам једног кандидата са њихове републичке листе. скроз ок дечко, никад у странци, има свој посао. на социјалним мрежама озбиљно брани покрет и сад нисам сигуран да ли стварно толико верује у то (што не личи на њега уопште) или се променио.

2. treba nas par odavde da se skupi, učlani u sns, krene da radi u timu za medijsku strategiju, pokopamo radulovića prvo, iznesemo na videlo afere, izmislimo mu nove, izmislimo mu da jebe mačiće, pokopamo sve ostale koji nam prete, iskreiramo neku lažnu opoziciju, zabodemo neke upravne odbore, fantomske firme kurac palac, nalazimo se jednom mesečno da blejimo na privatnim splavovima na savi, ulazimo na vukajliju i smejemo se sanitarnom čvoru koji postuje neke kukumavke u trula srbija temi

3. већ су били на власти у неколико општина, чини ми се. можда баш савски венац? не верујем да ће да се компромитују на тај начин још неко време.

укапирао сам да знам једног кандидата са њихове републичке листе. скроз ок дечко, никад у странци, има свој посао. на социјалним мрежама озбиљно брани покрет и сад нисам сигуран да ли стварно толико верује у то (што не личи на њега уопште) или се променио.

ne znam gde su i dal su bili negde u vlasti dosad. U svakom slučaju će sad biti mnogo jači, na nekim lokalima će možda čak biti i najjači igrač ako se budu pravile neke antisns koalicije, u svakom slučaju će biti veoma ravnopravan partner.

Ja znam jednog lika takođe, valja patike na crno u Borči i nije ok lik :)

4. је л' гледао неко пијаног жарковића на н1 синоћ?

5. Ja znam jednog lika takođe, valja patike na crno u Borči i nije ok lik :)

на републичкој листи? хахаха, забаговао им софтвер.

ne znam gde su i dal su bili negde u vlasti dosad.

па били су. зато кажем да ће и даље да фурају исто. качили су неке извештаје са седница, буџете, шта већ на свој сајт. гурају ту доследност, то им доноси највише гласова. мада је то било неко време, па је замрла прича.

6. ne znam, smao mi je rečeno da je u pokretu :)

7. ne verujem da je republička, verovatno opštinska

8. Najozbiljnije razmisljam da se uclanim u sns

9. Volim što ga Velja dućka u Čačku sa 8%

10. a ko je beli samo jako bohore

11. маестро, ништа ти не вреди да се качиш на последњи вагон. немој да будеш као они ликови што улажу паре у пирамидалну превару месец дана пре него што пукне.

12. Volim što ga Velja dućka u Čačku sa 8%

не верујем да га дућка. мислим да су направили вештачку свађу и наступили одвојено снс и веља да би што више откинули од двери. сад ће да се споје и веља градоначелник, боже здравља!

13. A jebem ti sunce kakav smo mi daun narod tačno.

14. хахаха, по рик-у двери на 97,5% тачно 5,00%!

15. Sns-4 miliona evra u propagandu svakog meseca,potpuna dominacija u medijima,cenzura svega moguceg.Rezultat-48 posto
    Radulovic-jedan tviter nalog,vreme pravljenja minut i 13 sekundi..Rezultat-skoro 6 posto.
    Na sledecim izborima ce biti glavna opozicija,zapamtite ovaj post.

16. truće reci mi iskreno dragi prijatelju, da li si možda glasao za radulovića

17. Drago mi je što je koalicija oko SNS-a spala sa 158 na 131. Kad daju mandate poslaničke Vulinu, Krkobabiću, Draškoviću, neće SNS-u samom ostati ni stotinak. To znači da zavise od koalicionih partnera. Sad, jebi ga, i partneri su debili, ali evidentno je da je najviše na ovim izborima izgubio Vučić.

18. Gvozd, lokalna Mladenovačka budala
    Ima kanal na yt sarmuprobonisi, uđi biće th jasnije.

19. i smejemo se sanitarnom čvoru koji postuje neke kukumavke u trula srbija temi

gvozden dodje da se posvadja na forum.niko se ne prima.nadrka se,otera sve u kurac i ode.

20. А шта је са Крагујевцем? СНС 39%, Верко 23%, СПС-ЈС 12%, СДС-ЛДП 5%. Хоће ли да зајебу Томиног малог или ће и даље СНС са СПС-ом да прави коалицију?

не верујем да га дућка. мислим да су направили вештачку свађу и наступили одвојено снс и веља да би што више откинули од двери. сад ће да се споје и веља градоначелник, боже здравља!

Класика кад је локал у питању.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.