U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Haha
нисам. али, искрено, мало је фалило.
Ok :) Faith in humanity restored. Ali pošto si lepo priznao, moram i ja. Ja sam pre par meseci mislio da glasam za njega čak i pričao ljudima i agitovao. Dvojicu sam ubedio i oni su u međuvremenu postali raduloglasači vatreni a ja se otreznio i oni me u nedelju zovu kao ajde ajde idemo na glasanje reko aj u kurac haha :)
Не верујем да су игде били на власти после прошлих избора. На локалу, од укупно 6612 могућих мандата, узели су 7.
О, јебем ти последњи пост!
А шта је са Крагујевцем? СНС 39%, Верко 23%, СПС-ЈС 12%, СДС-ЛДП 5%. Хоће ли да зајебу Томиног малог или ће и даље СНС са СПС-ом да прави коалицију?
Класика кад је локал у питању.
Šta mislite kakve procente bi uzeo Karić, da je tu?
Sjećam se da je kao debitant postigao solidan uspjeh. Pa mu nabaciše trista krivičnih djela. Možda bi i sjebo Vučka. Možda Vučka ni u priči ne bi bilo.
EDIT : Pade mi na pamet kampanja sa salatom jebenom, kad lik na bini opucava sa njom po masi haha
валдеррама, шта кажеш за чучкову доминацију у обновљеном обреновцу?
хаха какав Карић дал си луд
Карићеви гласачи су крезуба сиротиња, а њих је покупио Вучела. Контам да би имао гласова отприлике као Борко
едит: Мислио сам на соло кампању, тј да је одвојен од СНС-а
Karic i Vucko su tugedr
https://youtu.be/6keqXhel2gM
код мене баш супротно, ја још пре неког времена решио да не гласам. чак нисам ни кеви и ћалету говорио за кога да гласају. онда на дан избора киша, жена хоће да гласа, па морамо колима. понесем личну карту и ја и док сам улазио у школу и видео сву ту атмосферу заболи ме стомак у тренутку од стреса. кад сам вратио личну у новчаник, све супер. тако да нисам погрешио.
Ma ne Slepi, kontaj da nije otjeran ubrzo nakon onih 10-12 procenata, koliko je već imao.
Valdemare, baš se vidi da si onaj okoreli petooktobaraš padavičarski. Kao prvo 0d 131 mandata nema šanse da će oni da daju 31 i više ovim ostalima, to su bre spo, velja, rasim , pups ( kome su već pootimali te glasače umnogome ), znaš ti šta je bre 31 mandat ( i više u tvojoj projekciji ) dobiće svi ti žohari po koji mandat, jer ne samo da je njihov broj glasača mali, nego oni ne bi mogli bez sns da pređu cenzus pa bi i sa tim malim brojem glasača mogli da se slikaju što sigurno utiče na pregovore o unutarkoalicionim mandatima.
A čak i da je sve tako kao što kažeš, oni će da zavise od koaliconih partnera? Daj jebote pa to onda možeš da kažeš za svaku vladu na svetu ikada gde jedna partija nije imala više od 50 posto parlamenta što je krajnje retko. SNS se popišao i jebiga prihvati to, zvučiš kao neki narkoman iskreno pozz :)
Pa to se i očekivalo. Nisu glasali oni za Čučkovića, već za njegovog gazdu. A koliki broj ljudi je zaposlen samo zahvaljujući tim partijskim vezama, pogotovo na TENT-u, pa su ljudi glasali radi sigurnosti svog posla. Ako, kad raspišu sledeće vanredne izbore, malo će to da se promeni.
lolo, dobro kul
A što sam ja tebe zamišljao kao nekog studenta apsolventa ono klasika neka, kakva žena kakva kola
Slepi ti si mag jebeni linkova
Daj procente za sve učesnike na izborima
Da vidim gde je Borko :-(
Borko relativno dobar, skoro pa jednocifren.
najdramatičnije trenutno je oko mog tiekta sns manje od 48,25
брт, свака част за информацију. хвалили су се како у савском венцу каче на сајт општине сваки час ексел са приходима и трошковима. сад ако то раде из опозиције, гуд џоб.
ваљда што сам клошар у души, лол.