Izbori 2016.

1. ja bih prvi počeo sam sebi da uplaćujem doprinose kad bi bili nekih 15-20 posto - e to je za mene parada ekonomske politike

2. ustvari, moglo bi da bude privatno vlasnistvo nekog ko je ulozio dovoljno novca u to, u sistemu gde nema korupcije da se placa nerealna cena. posto to moze da se otpise, onda je drzavno vlasnistvo, kao vojska i policija.

3. ja bih prvi počeo sam sebi da uplaćujem doprinose kad bi bili nekih 15-20 posto - e to je za mene parada ekonomske politike

imas platu koju primas. onda sa tom platom, u zavisnosti od toga u kakvoj si situaciji placas porez. jednom godisnje, jednom mesecno, kako god, ali ne da ti neka nevidljiva sila odredjuje koliko placas drzavi, a ti znas samo koliko tebi ide, nego sa razlogom da placas za ovo ili ono, i da znas koliko zaradjujes, a koliko dajes drzavi. i to je to.

4. било се једном кренуло тим путем, келте, али из чисто политичких разлога из којих се после и одустало од тога. то не одговара најјачим странкама на власти зато што овако могу да улажу више у општине у којима имају власт, а да притискају општине у којима претендују да буду власт (нпр. касне са уплатом пара).

5. Pod hitno napraviti rivala Istvana Pastora u vidu nekog drugog madjara da mu odbije pola glasova i izbacimo ustase iz parlamenta za 4 godine

6. kad kazem ekonomsku politiku, mislim odredjivanje poreskih stopa, sto za firme sto za ljude, generalnu strategiju u kojoj bi se opstina razvijala i tako to. TENT ne bi trebalo da bude provatno vlasnistvo bilo koga.

Do dolaska Đilasa na mesto gradonačelnika Obrenovac, kao prigradska opština, imao je sam svoj budžet, u koga se lepo slivale ekološke takse i deo dažbina od TENT-a. Te ekološke takse su važne, zbog jerbo crkavanja ljudi ovde od raka. Đilas je to ukinuo, preusmerio sve novce iz opštinskih budžeta prigradskih opština (uključujući i Lazarevac, gde su kopovi), pa se sada sav novac sliva u gradski budžet, i onda raspoređuje po opštinama. Time su naravno najviše sjebane prigradske opštine kao što su Obrenovac i Lazarevac. SNS je u kampanji za izbore 2012. obećao da će vratiti budžetske nadležnosti prigradskim opštinama, ali naravno, to je bilo samo za glasove, ko da se odrekne krave muzare? A još, Obrenovac je trinaesto prase u Beogradu, čak nemamo ni prevoz kako treba, karta do Beograda je dva puta skuplja, projekti za izgradnju i razvoj ne stižu do nas, eventualno asfaltiraju ulicu u nekom selu pred izbore. Mislim da bi Obrenovac trebalo da bude van Beograda, ili da ima poseban status, ili da mu se omogući sve ono što recimo ima Čukarica ili Stari grad. Jebote, poslednji autobus iz Beograda za Obrenovac je u 12 i 15, pa do ujutru ništa nema. A to je samo simptom.

7. znam truc, samo kazem po mom misljenju sta bi verovatno bilo dobro za vadjenje iz govana trenutno, a da nije bas mnogo na silu. lakse bi se videle budale i gluposti, ako bi sudio i glasao o svakodnevnim sranjima a ne samo price evropa rusija kurac palac. ok je ta strategija i politika, al treba da se pregura nekako danas, da se pojede i popije.

8. DS je konačno skinut u Vojvodini, sad ćemo moći da nahranimo pola Evrope.

9. Kad će rezultati više sve mu jebem.

10. Oladi dečače, neš gledat Milicu zavetnicu u parlamentu

11. Borko puko na izborima, rešava da se vrati kući kod keve i ćaleta u svoju sobu, oni ga uslovljavaju sa vraćanje imena Borislav, kum izričit, otac zamenio bravu.

12. Milica skupila toliko glasova taman za neki malo veci geng beng

13. Ja se samo nadam da Dacic vise nece biti ministar vanjskih poslova. Ako vec strancima treba da se prezentuje pijano prase, neka ih vode kod gazda Bore u Rosulje. Ima i teletine ispod saca.

14. чини ми се да се неће резултати знати све до понављања, пошто ће двери моћи и горе и доле. и то ће бити права кампања. кад се сви сјате на неколико бирачких места. значи, ако су вам поништени избори ето вам их лично санда и бошко на врата.

15. Hahahahahaha kako se samo vidi da je namešteno. Tačno u glas su na 5%.
    Kakva će klaonica biti.

16. Milica skupila toliko glasova taman za neki malo veci geng beng

Hahaha, super. I pripustiti Rasnog, ali samo da gleda i da se pipka po genitalijama.

17. Milica te laže ne vjeruj šta ti kaže

18. Milica ima 0,76% majmuni.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.