Izbori 2016.

1. To je 20 000 glasova.

2. 20k totalnih morona nije mnogo ipak

3. таман довољно да избаце двери из парламента. као да су бројали пре избора, лол.

4. Nedostaje mlađa nekako su izbori prazni bez njegove ogavne lopovske njuške :(

5. Imam osećaj da u štabu Zavetnika ne veruju da nisu prešli cenzus. Onako, da su baš potreseni.

6. Beli da se kandiduje za premijera na sledecim izborima glasao bih za njega

https://www.youtube.com/watch?v=MnWuor81sPo

7. Imam osećaj da u štabu Zavetnika ne veruju da nisu prešli cenzus. Onako, da su baš potreseni.

тај неки фазон. од јутрос су сви на старом послу, нико и не прича о изборима. ко прислушкује прислушкује, ко прати, ставља шешир и наочаре. тако их ја некако видим. за милицу већ не знам.

8. Mozemo mi da se zajebavamo, ali Beli uzeo 21% glasova u Mladenovcu. Vise nego DSS-DVERI, Radule i Vojvoda zajedno.

9. жив нисам да видим ко ће да изађе на црту николићу следеће године. ако не нађу неког јаког кандидата, одоше кумови у други круг.

10. Vraćaju KArića iz Rusije i on se kandiduje uz blagoslov patrijarha svekosmoskog i cele rusije

11. BIA agent je reko da će vuk jeremić da se kandiduje lolo

12. jeremic je tu sigurica, sto se mene tice moze

13. Dacic ce da se kandiduje.

14. можда вучић направи дриблинг и тому пошаље у неку амбасаду, а честити вук буде кандидат србија побеђујеа?

15. Može i to
    SVI SVI SVI

16. 53,2% izlaznost od 6 734 802 nerealno upisanih što mu dođe
    3 582 915, a imamo prema Republičkom zavodu za statistiku 5 891 837 punoletnih građanja ( ako je uopšte ta cifra tačna, jer stiče se utisak da nas nema uopšte toliko)od toga je dodatih fantoma 842 965, što je prostom matematikom 3 582 915 minus 842 965 = 2 739 950
    realan izlazak je 2 739 950 od 5 891 837
    punoletnih ljudi sa pravom glasa, dobijamo 46,5%
    Po njihovoj računici tih 842 965 fantoma koji su sigurno "glasali" za blerovog kera mu dođe 23,5% od 3 582 915 ljudi koji su glasali. Završnim rezultatima blerov ker ima 48,25%, jasno se vidi da je njegova realna glasačka snaga oko 24,75%

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA kakva računica

17. Vuk predsednik, haha, do jaja...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.