Izbori 2016.

1. Inače SNS na Kosovu osvojio 67% glasova. Nadam se da će promeniti ustavni ostaviti ih šiptarima da ih izjebu dobro.

2. KOSOVO JE BILO I OSTALO SRPSKO

3. BOLJE KOSOVO IMAMO NEGO VI U BOSNI

4. GATAČKO POLJE VS KOSOVO POLJE

5. Inače SNS na Kosovu osvojio 67% glasova. Nadam se da će promeniti ustavni ostaviti ih šiptarima da ih izjebu dobro.

Cudi me da 100% nisu uzeli dole jer realno nije da je dole vracar. Da su znali da mogu da nesto promene-nisu, znaci znali su da ce sns svakako pobediti a i znali su kako se sns ophodi prema "neposlusnim" opstinama i da ne bi dobili ni to malo jada sto trenutno dobijaju pa je bilo cuti i zaokruzuj keca nek se oni gore izjasnjavaju ne moramo mi da budemo revolucionari.

Pogotovo sto su uspeli da nekim cudom pozaposljavaju sve sto se uclanilo u stranku a ljudi su dole bez posla(sano zdravstvo i skolstvo a i to na minimumu) od 99-e

6. Koliko se ja razumem u geografiju, oni na izborima koriste uve lanpe, pa ću ja sledeći put dizađem na izbore sa svršotinom po celoj šaki. Sad žena vidi tragove i počne rasprava, ja kažem nisam glaso vižda je po celoj ruci nije po prstu, ona kaže jesi i na kraju je blago pomazim po licu

7. и крв ради посао брате

8. Otisak spreja je drugačiji od otiska tečnosti

9. Drkati ili seći se, pitanje je sad

10. napravimo anketu //da li srpski narod treba jebati//

11. igraju se sa jadnim dementnim penzionerima, klasično pišanje looo

12. A Cigani i klošari što glasaju za po 2 soma? to nikom ništa, bitno penzioneri da se prosipaju

13. bravo, honorable mention - romi, mada za rome je opštepoznato da glasaju za vladajuću stranku koja god da je...bar je tako kod mene u kruševcu

14. И Горанци исто, они су увек били уз власт из Београда, која год да је на реду. Ако је краљ- за краља, кад је био Тито- сви узели црвене књижице. И тако даље. Сигурација.

15. lepo reče Dr Janković...dodao bih i osobe sa Kosova generalno, čitaju 10 različitih novina dnevno...uzimaju dešavanja iz istih pogotovo politička zdravo za gotovo i bez rezerve...inače Vučić im je zamazao oči ovom zajednicom srpskih opština, pa su se sad naložili kao, da oprostite, mladi majmuni na ovo poluobećanje....

jebiga, sve je dozvoljeno u politici

16. Та заједница српских општина у режији напредњака је најуспешнији трол икад, седи 5

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.