Izbori 2016.

1. Inače SNS na Kosovu osvojio 67% glasova. Nadam se da će promeniti ustavni ostaviti ih šiptarima da ih izjebu dobro.

2. KOSOVO JE BILO I OSTALO SRPSKO

3. BOLJE KOSOVO IMAMO NEGO VI U BOSNI

4. GATAČKO POLJE VS KOSOVO POLJE

5. Inače SNS na Kosovu osvojio 67% glasova. Nadam se da će promeniti ustavni ostaviti ih šiptarima da ih izjebu dobro.

Cudi me da 100% nisu uzeli dole jer realno nije da je dole vracar. Da su znali da mogu da nesto promene-nisu, znaci znali su da ce sns svakako pobediti a i znali su kako se sns ophodi prema "neposlusnim" opstinama i da ne bi dobili ni to malo jada sto trenutno dobijaju pa je bilo cuti i zaokruzuj keca nek se oni gore izjasnjavaju ne moramo mi da budemo revolucionari.

Pogotovo sto su uspeli da nekim cudom pozaposljavaju sve sto se uclanilo u stranku a ljudi su dole bez posla(sano zdravstvo i skolstvo a i to na minimumu) od 99-e

6. Koliko se ja razumem u geografiju, oni na izborima koriste uve lanpe, pa ću ja sledeći put dizađem na izbore sa svršotinom po celoj šaki. Sad žena vidi tragove i počne rasprava, ja kažem nisam glaso vižda je po celoj ruci nije po prstu, ona kaže jesi i na kraju je blago pomazim po licu

7. и крв ради посао брате

8. Otisak spreja je drugačiji od otiska tečnosti

9. Drkati ili seći se, pitanje je sad

10. napravimo anketu //da li srpski narod treba jebati//

11. igraju se sa jadnim dementnim penzionerima, klasično pišanje looo

12. A Cigani i klošari što glasaju za po 2 soma? to nikom ništa, bitno penzioneri da se prosipaju

13. bravo, honorable mention - romi, mada za rome je opštepoznato da glasaju za vladajuću stranku koja god da je...bar je tako kod mene u kruševcu

14. И Горанци исто, они су увек били уз власт из Београда, која год да је на реду. Ако је краљ- за краља, кад је био Тито- сви узели црвене књижице. И тако даље. Сигурација.

15. lepo reče Dr Janković...dodao bih i osobe sa Kosova generalno, čitaju 10 različitih novina dnevno...uzimaju dešavanja iz istih pogotovo politička zdravo za gotovo i bez rezerve...inače Vučić im je zamazao oči ovom zajednicom srpskih opština, pa su se sad naložili kao, da oprostite, mladi majmuni na ovo poluobećanje....

jebiga, sve je dozvoljeno u politici

16. Та заједница српских општина у режији напредњака је најуспешнији трол икад, седи 5

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.