Izbori 2016.

1. Samo da kažem da imamo jednu tešku naprednjačinu u odeljenju, skakala nam u reč kada smo se zezali da su namešteni izbori, a kad joj kažeš "Vučiću pederu" hoće da te bije...

2. Kolji to Stefče, zatri korov pre nego se proširi

3. I prijavi ga razrednoj na času odelenjske nastave

4. Prijavi je, žensko je u pitanju ;)

Od danas je zovem sendvičarkom, garant joj roditelji dobili posao preko SNS-a xD

5. završeni izbori, molim zaključajte temu

6. Stevčo nabodi glupaču.

7. Ništa nije gotovo dok se ne formira vlada

8. Izadju PUPS i SPO iz koalicije i sadašnja opozicija napravi vlast!

9. Evo jedan kometar za vojvodu.

Питање није уопште глупо. Те изјаве су типичне за оне којима оваква прича смета. Шешељ осим паљења застава, рехабилитације Драже Михајловића и трибина у сопствену част није одржао ниједан протест у оном стилу и маниру каквих је имао 90-их година а против вучића није изрекао ни упола жестоких речи као што је знао то да ради када је Ђинђић био премнијер. За Ђинђића је имао читаву лепезу оштрих и увредљивих изјава на сваком месту у свакој прилици. Тај тадашљи премијер Србије му је био на мети. Али вучић је поштеђен одкада се врадито из хаДа. Чак је и на увреду од балавог да је "мали миш", на КЗН у седишту странке коментарисао покушавајући да буде дугховит " Ја мали миш ? Па видите колики сам. Ја сам онда неки велики миш". 90-их је на сваку реч уперену против Срба и Србије правио хаос, било изјавама, било акцијама. Данас је миран "то морамо дипломатски". Ма немој ? Изгледа да сматра да је вучић мањи издајник од ђинђића, да вучића не плаћа запад, да није издајник сербског народа, да не ради за стране интересе. Да је парада педера требала да се одржи пре његовог одласка у хаД, тј 90-их и почетком 2000 направио би хаос. Сада само "дипломатски" шаље поруке "Нико нема права да их бије". Познато ? А ко је уопште ртекао да је потребна туча ? Због чега није организовао протест као против Сребренице и црних удовица? Да је Блер дошао почетком 2000 такође би направио лом. А шта је сада урадио ? Дао осуду на КЗН поново у седишту странке. За оно ђубре Ђинђића имао је велики фонд увреда, за вучића чак и речи хвале. Па знаш шта, и тај "ђики" је био образован и интелигентан али му то није сметало да га пљује онако поштено. рече шешељ " кад гора озелени, рушимо власт", рече то прошле године у зиму. Прође лето и гора пожуте па побеле. На моје питање руководиоцима СРС , шта се чека, одговор је био: нећемо ништа на силу, идемо полако на изборе. Изјава је била значи исхитрена. Јер је након ње услеедио захтев за враћање Воје у Хаг. Сви знају да је Николић небитна фигура, која нема ама баш никаквог утицаја ни 10% од онога каквог има ав. Вучић је свуда и у сваком срању које упропаштава Србују, од уговора, КиМ, распродаје сербске земље, издаје националних интереса итд. И још нешто, прелазак руководства Заветника из СРС, прелазак ако је и био је идеолошки исти. Из патриотске у патриотску. А како објаснити прелетаче из СРС у СНС па ПОНОВО назад у СРС ? Смиљка бивша СНС-овца из Панчева , професори из СНС из Врања. Они су били еврофанатици и прозападни ? Како променише идеологију мајку му, одједном ? Ако је тако лако мењају, мора да су веома "поштени" а и добро прихваћени у редовима СРС-а. Које су активности до сада радикала биле одкада се Шешељ вратио ? Вјерица Радета даје налог : "Сликајте све вучићеве плакате по Београду, јер је то нелегитимно ван избора". Је ли то та СРС борба, да се сликају бандере, контејнери, трафо станице ? Побуина бре била по ОО. ! Неће бре људи да се зајебавају идиотизмима. Главна тема свих сатанака је била ЧЛАНАРИНА. Па се правили спискови "заслужних" са нејвећим сакупљеним чланаринама. То су биле активности СРС од када се Воја вратио.

10. Vojvoda opipava teren. A i proveo je 12 godina u zatvoru, plus ima rak. Jbg, nije to više onaj stari Šešelj s pištoljem i korom od banane. Slabo da će on išta raditi osim služiti Vučiću kao strašilo za plašenje Evrope, pa će Vučić biti proevropski orijentisan, čovek Zapada, sa vizijom da nas vodi u EU, a Šešelj će biti avet prošlosti protiv koje se Vučić bori. Tako već svi zapadni mediji pišu.

11. Brate Šešelj nema rak.

12. A ja mislio ima, tako sam negde pročitao. Dobro, verovatno je neka zavera u pitanju.

13. Питање није уопште глупо. Те изјаве су типичне за оне којима оваква прича смета. Шешељ осим паљења застава, рехабилитације Драже Михајловића и трибина у сопствену част није одржао ниједан протест у оном стилу и маниру каквих је имао 90-их година а против вучића није изрекао ни упола жестоких речи као што је знао то да ради када је Ђинђић био премнијер. За Ђинђића је имао читаву лепезу оштрих и увредљивих изјава на сваком месту у свакој прилици. Тај тадашљи премијер Србије му је био на мети. Али вучић је поштеђен одкада се врадито из хаДа. Чак је и на увреду од балавог да је "мали миш", на КЗН у седишту странке коментарисао покушавајући да буде дугховит " Ја мали миш ? Па видите колики сам. Ја сам онда неки велики миш". 90-их је на сваку реч уперену против Срба и Србије правио хаос, било изјавама, било акцијама. Данас је миран "то морамо дипломатски". Ма немој ? Изгледа да сматра да је вучић мањи издајник од ђинђића, да вучића не плаћа запад, да није издајник сербског народа, да не ради за стране интересе. Да је парада педера требала да се одржи пре његовог одласка у хаД, тј 90-их и почетком 2000 направио би хаос. Сада само "дипломатски" шаље поруке "Нико нема права да их бије". Познато ? А ко је уопште ртекао да је потребна туча ? Због чега није организовао протест као против Сребренице и црних удовица? Да је Блер дошао почетком 2000 такође би направио лом. А шта је сада урадио ? Дао осуду на КЗН поново у седишту странке. За оно ђубре Ђинђића имао је велики фонд увреда, за вучића чак и речи хвале. Па знаш шта, и тај "ђики" је био образован и интелигентан али му то није сметало да га пљује онако поштено. рече шешељ " кад гора озелени, рушимо власт", рече то прошле године у зиму. Прође лето и гора пожуте па побеле. На моје питање руководиоцима СРС , шта се чека, одговор је био: нећемо ништа на силу, идемо полако на изборе. Изјава је била значи исхитрена. Јер је након ње услеедио захтев за враћање Воје у Хаг. Сви знају да је Николић небитна фигура, која нема ама баш никаквог утицаја ни 10% од онога каквог има ав. Вучић је свуда и у сваком срању које упропаштава Србују, од уговора, КиМ, распродаје сербске земље, издаје националних интереса итд. И још нешто, прелазак руководства Заветника из СРС, прелазак ако је и био је идеолошки исти. Из патриотске у патриотску. А како објаснити прелетаче из СРС у СНС па ПОНОВО назад у СРС ? Смиљка бивша СНС-овца из Панчева , професори из СНС из Врања. Они су били еврофанатици и прозападни ? Како променише идеологију мајку му, одједном ? Ако је тако лако мењају, мора да су веома "поштени" а и добро прихваћени у редовима СРС-а. Које су активности до сада радикала биле одкада се Шешељ вратио ? Вјерица Радета даје налог : "Сликајте све вучићеве плакате по Београду, јер је то нелегитимно ван избора". Је ли то та СРС борба, да се сликају бандере, контејнери, трафо станице ? Побуина бре била по ОО. ! Неће бре људи да се зајебавају идиотизмима. Главна тема свих сатанака је била ЧЛАНАРИНА. Па се правили спискови "заслужних" са нејвећим сакупљеним чланаринама. То су биле активности СРС од када се Воја вратио.

Типичан пример човека који не гласа "јер нема за кога", а изиграва патриоту преко тастатуре. Не ваља му Војвода, не ваљају му Двери, јер "нису довољно против агресивни у борби против страног плаћеника, Вучића". Овамо само чека да држава уради нешто, док лаје на Интернету против система "који нас лаже", маминих и татиних синова који се бахато понашају, газда који израбљују сиротињу, истовремено претећи да ће побећи на Запад, од кога се гади. Тотално конфузне личности. Е, то су нама млади који не излазе да гласају. И наравно да ће да те прегласају пензоси и старији људи који не умеју да корите Интернет, који немају кабловску и који једино могу да гледају Вучића на телевизијама са националном фреквенцијом.

Јуче сам био до дома здравља и у чекаоници сам налетео на један пример таквог из овог коментара, који наравно није имао за кога да гласа, који је на бироу, а против је ЕУ. Само је још поред свега наведеног коментарисао да жели да Вучић уведе још више пореза и већи ПДВ.

14. Valdemar
    Vojvoda opipava teren. A i proveo je 12 godina u zatvoru, plus ima rak. Jbg, nije to više onaj stari Šešelj s pištoljem i korom od banane. Slabo da će on išta raditi osim služiti Vučiću kao strašilo za plašenje Evrope, pa će Vučić biti proevropski orijentisan, čovek Zapada, sa vizijom da nas vodi u EU, a Šešelj će biti avet prošlosti protiv koje se Vučić bori. Tako već svi zapadni mediji pišu.

Slažem se sa prvom polovinom posta, po meni trenutno postoje 2 mogućnosti: Da je Šešelj trenutno umešan u ozbiljnu muljažu, i pod 2 - da je smirio te svoje ekstremističke ideje, i sazreo politički. Nadam se da je ovo drugo, bar sam ja takav stekao utisak u nekim intervjuima i njegovom mišljenju o EU.

15. Sistem te laže,
    ne veruj šta ti kaže!
    Sve su straže, sve su straže
    đenerala Draže!

16. Debeli zapadni isprdak Šešelj rekao da Dveri i Tadić nisu prešli cenzus, ali da ih Amerika gura hahahahahah
    On i posle izbora napada samo opoziciju, a ne i vlast.

8,1% ovaca zaokružilo 4.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.