Izbori 2016.

1. Kojih patriotskih glasova

2. Рабин Шлома
    Ta Seseljeva izjava je sa laznog tviter naloga, nije se oglasavao od izborne noci.

Brate pročitao sam naslovu u nekim novinama, ne znam kojim i našao sam kako radikali kače ovaj tekst što sam gore okačio kao protiv dveri.
    Nikakav tviter ne pominju. Al sačekaćemo hoće li na Novostima izaći.

3. Цар
    Kojih patriotskih glasova

Pa za dveri. A ako oni padnu ispod cenzusa, SRS nema saveznika u skupštini i onda se to svodi samo na cirkus a ne na neko malo ozbiljnije delovanje.

4. ArminVanBuuren
    i daj stvarno zakljucajte ovo sranje, gotovi su izbori, rekao sam necu vise al samo me nervirate

Ponovljeni su na oko 120 glasačkih mesta.
    Pratimo rezultate.

5. Pa za Dveri

Loool, ima ti još da odrastaš

6. Ponovljeni su na oko 120 glasačkih mesta.

procitah na fejsu nekog kako place sto u nisu ponistena glasanja samo na mestima gde sns imao manje od 25% :)
    ne bi me iznenadilo.

7. PO BE DA

PO BE DA

VU CI CU PO BE DA

8. Vučić je prvi lik u istoriji koji dobije apsolutnu većinu, i onda još hoće da iz Skupštine izbaci stranke koje su jedva prešle cenzus. Oće pojede svoje dupe što je izgubio tridesetak mandata. Recept oproban: sumnjivi događaji, neprijatelji iznutra u sprezi sa tajkunima i stranim centrima moći. Miloševiću, vrati se... Samo kad bi rekao ko su ti tajkuni, i ko su ti strani centri moći. Nego sere, sere kao debela svinja, a smrdi triput gore. Još će sad oni da broje ponovo glasove...

9. I još će sad oni da broje ponovo glasove, ma ako se to desi, i ako se ustanove nepravilnosti u radu RIK-a, komplet izbori komotno imaju osnovu da se ponove. Ali ne sme, samo sere, kao što već rekoh.

10. Ne mislim da mu je do izbacivanja nekoga sad. Već su uradili sve što su mogli pre izbora, potkupljivanjem članova odbora iz drugih stranki, plaćanjem glasova, pretnjama, pritiscima itd. Ovo je sad samo javno izigravanje žrtve. Pametna stvar kod Vučića je to što on ne vodi kampanju 2 meseca pred izbore nego od dana nakon što pobedi pa do sledećih izbora.

11. Ovo je sad samo javno izigravanje žrtve.

Oduvek su Srbi o sebi mislili kao o junačkom i mačo narodu, ja ne vidim šta se sad promenilo pa masovno padaju na kuknjavu pasivno-agresivne plačipičke.

12. Kapiran da je kučko malo naložio šekija pošto zna da je ovaj u biti jadnik željan samo vlasti i po svaku cenu, i da će sad da ga ispali iz sve snage. I sad će polu-mrtvi voivoda da ga siše 4 godine i krepa konačno

13. Šešelj željan vlasti? Daj bre čoveče ne lupaj

14. On je željan opozicije.

15. ne nego ce ovi da mi vode drzavu ?

Armine, mogu i ja da postavim fotografiju neke raspale lobanje iz SNS-a, ili mladog Vučića koji izgleda kao da je pobegao iz cirkusa, ili kako kači Bulevar Ratka Mladića, ili zatvorsko odelo za Dinkića,l ili bilo koga iz ovih stranaka, i da napišem: NEGO ĆE OVI DA MI VODE DRŽAVU?
    Verujem da bi tu istu državu isto tako dobro vodio bilo koji gegula, da ga pokupiš sa njive, sa kadrovima falsifikovanih diploma ili bez njih, samo ako uživa podršku MMF-a i Angele Merkel. Da se ne zajebavamo, ajde. Vodili su državu ljudi i pre Vučića, vodiće je i posle njega. Nadam se da će ovo drugo da se desi skoro.

16. Ok Bohore koji su njegovi motivi i zašto su pohrlili slobi onako 98-me npr

17. To što Dveri podržava žena koja živi i radi u Americi je problem, očigledno su dveri američka agentura. A to što je Vučićev savetnik jebeni TONI BLER je u redu, nema nikakvih problema tu.

18. Presretač Šešelj je uzimao Slobu na izborima dva puta i nije hteo da pravi parlament nego je prodavao Slobi za milione maraka pa ovaj kao druga stranka pravio koalicije i vladao
    Javna tajna lepi

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.