Izbori 2016.

1. Samo se trudite da što više pljujete Dveri DSS i Dosta je bilo, pa kad SNS osvoji 50% vi se čudite kako i zašto

2. Маестро ♦
    Samo se trudite da što više pljujete Dveri DSS i Dosta je bilo, pa kad SNS osvoji 50% vi se čudite kako i zašto

http://i.imgur.com/s3QiHMi.gif

3. Maestro duguješ neke pratioce

4. Dobices pratioce ali prvo da fejdu vratim pare
    #MaestroVratiPare

5. To što je Vučić loše rešenje ne znači da su drugi (pogotovo Dveri i Radule) dobro rešenje

6. Kako to misliš Vučić loše rešenje?

7. To što je Vučić loše rešenje ne znači da su drugi (pogotovo Dveri i Radule) dobro rešenje

Nije politika matematika pa da rešenje moraš izvesti iz već zadatih, postojećih vrednosti.

8. E, a sta je pametno da se radi u situaciji kad niko nije dobro rjesenje?

9. Ma to pričaju ovi što ih je mrzelo da izađu na izbore, pa se pravdaju sami sebi da ne postoji ispravan ili manje loš izbor.

10. Teoretski si u pravu, Valde.

Kolfilde, revolucija ili ćutanje.

Radjarde, ja sam izašao i ubacio listiće (koji nisu nevažeći).

11. Ovo što kaže Dionisio

12. weoma mudrost ;-))

ti znaš nešto što mi ne znamo, al ko nas jebe kad smo retardi, a? :D

13. Majke mi, toliko smo sjebani, zanimati se za politiku i glasati samo da se prenese iskra mozga na neku sledeću generaciju, možda vremenom moždana svest napreduje, kroz dvesta godina recimo, trista. A kad bismo sad rekli da je sve izgubljeno i boli me kurac, odustali i krenuli da jedemo govna kojima nas hrane, onda ni kroz trista godina ne bi bilo bolje. Znači, ovo je posao koji se radi za čukununuke.

14. Samo mogu da se nadam se da će nam do sledećih izbora doći iz dupeta u glavu, pa da postupimo kako treba. To je dosta sporiji proces, nego da nam odma sugerišeš šta da radimo, al jedino tako ćemo umeti da cenimo svoj izbor u potpunosti kad ga napravimo.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.