Izbori 2016.

1. Truc da nije taj sto ne mozes da se setis imena Holbruk?

2. ма јок, ево има у тексту који сам окачио. гонзалес.

3. hahahah nas neko opasno zeza

4. joj braco evo pijan treci dan, mezimo u mesnom odboru slavlje ne prestaje

PO BE DAAAAAAAAAAAAAAAA

5. citam u dnevniku da ce vucic dati pastoru da bude premijer vojvodine.odlicno.

6. Samo snažno do nezavisnosti!

7. armine, jel ostalo hajnekena?

8. ma ima svega, sta nema nabavicemo ima para od plata i penzija hahahahaha

9. ahahaha to braćo moja

10. Esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu.
    Trazim sestru vjernicu cestitu zenu za insallah hajirli brak u ime Allaha.trazim zenu koja zeli samnom napredovati u vjeri.i da budemo insallah od onih sa kojima ce Allah swt biti zadovoljan i sa kojima ce se ponositi poslanik saws na sudnjem danu.
    Trudim se da praktikujem sunnet Poslanika saws.
    Imam 30 godina.vadzib mi je da se jenim jer sam u potrebi i u mogucnosti hvala Allahu swt.
    Razveden sam i imam dvoje djece,koja nisu stalno kod mene.

11. Vučić je ubedljivo najbolji lider od kad je ova zemlja uspostavila demokratiju.
    Šta ste vi gospodo opozicionari uradili korisno za vašu zajednicu u poslednje vreme umesto što po ceo dan kritikujete ovde. Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo. Samo je teško da u to poveruju ljudi koji su popušili foru za 1000 evra Dinkićevih akcija.

12. Usput srećna slava druže.

13. Hvala Šomi! Nema mesta neopravdanom pesimizmu i kukanju, nego da se zasuku rukavi i svom snagom da se izborimo za još bolji život.
    Prošla, prošla xD

14. Realno Vučić ovde izgradio nekoliko desetina kilometara trotoara. Doduše uz ulicu koja je bila predviđena da se proširi na četiri trake, ali bože moj, drugi nisu ni trotoar izgradili.

15. Samo je teško da u to poveruju ljudi koji su popušili foru za 1000 evra Dinkićevih akcija.

Dinkić je obećao, pa nije dao, a ovaj je od svakog do sada uzeo bar toliko, i još će da uzme. I radićete ko Kinezi, za šaku pirinča. Kako neki puše te Vučićeve priče, nije mi jasno.
    Eto recimo, železara je prodata za 46 miliona evra, plus država da joj izmiri dugove od 300 miliona evra, i još nepoznatu cifru gubitaka iz 2015. godine. Recimo nek bude 350. To znači da železaru praktično Kinezi dobijaju džabe, a 300 miliona evra poveriocima treba da plate poreski obveznici, baš isti ti koji primaju Vučićev penis s radošću. Žao mi je samo što ću i ja morati to da plaćam.
    Poređenja radi, Berluskoni prodaje Milan za 700 miliona evra Kinezima. To bi značilo da jedan fudbalski klub vredi kao 15 železara u Smederevu. Je li logično to?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.