Izbori 2016.

1. nema veze ovo sa vucicem, nemojte sad praviti redaljku na meni svasta

2. Свој патриотизам су показали у недељу увече док су цупкали код Пајтића.

Predpostavljam da ti ne pričaš sa ljudima drugog političkog opredeljenja i da se ne družiš sa njima u RL.

To je bio samo sastanak protivnika SNSa, a Vojvoda nije došao. Slučajnost? Ne bih rekao.

3. I radikali više Djindjića napadaju koji je mrtav 15 godina, nego aktuelnu vlast.
    Čak je Šešelj od kako je došao više pljuvao Arkana nego SNS.

Trebao je da ostane na farmi jbg.

4. Šešelj je kesa.
    Šta reći o čoveku za koga glasaju Pseto i Dankan

5. salabe ne znam koliko pratis temu, ok vama je festa armin sns, pa i kroz sarkazam i direktno zajebavate, nesto bude ok i ja se pridruzim, a dosta toga je bedno

jos jednom da ponovim ko god je glasao na izborima-izgubio je, problem u kojem je srbija je posledica govana koja su se decenijama talozila i opet govorim necemo videti svetla jos bar 20-30god i podrzavam svakoga ko bezi iz ove rupetine, nema ni ja nameru da ostajem, a kamoli ucestvujem u stranackim aktivnostima

dakle nema pravog izbora, nego me boli kako su ljudi koji bi trebali da predstavljaju mali procenat u ovoj zemlji inteligentnih, obrazovanih ljudi, koji malo drugacije razmisljaju, a vecina je pala na najjeftinije trikove, zeleo sam na svoj nacin da otvorim oci nekima, bar da otvore oci na situaciju za koju ja smatram da jeste i naravno da postoji mogucnost da gresim... ali hocu da pogledate u sebe u svoju okolinu i da se zapitate da li ste donosili prave odluke u svom zivotu i gde vas je vase razmisiljanje dovelo ?

ali razlozi zasto ste slepci su slicni zasto sam ja "napadnut" na ovoj temi i ovo sam sad pokusao civilizovanije da vam se obratim, ali posle ovog posta nastavicu da pisam usta ovcama jer je to jedini nacin postupanja sa ovcama, a vi nastavite da siljite kurac u grupi na armina kao sto siljite na "krezubu sirotinju sto glasa za sns" "seljake koji gledaju farmu" i slicno, ako vam to daje osecaj da pripadate negde, da ste iznad gore navedenih bar u svojoj glavi, ako ne drugde

6. Šta reći o čoveku za koga glasaju Pseto i Dankan

Koliko sam ja ukapirao oni su se zajebavali, al za pseta nisam baš siguran.

7. Gde se zajebavaju? Ti ne bi prepoznao trol kad bi ti udarao u nos

8. Nemoguće je videti svetlost dok se ne desi značajni demografski rast, a za to treba mnogo više od 20-30 godina.

9. Kakav demografski rast kad svake godine ode 30 000 ljudi.
    Kad za 10 godina napravimo 1 000 000 abortusa.
    Kad je prosek 1,4 deteta po bračnom paru.

Treba davati pare za radjanje i povlastice neke.

10. To je bio samo sastanak protivnika SNSa

А то се тако зове?

11. salabe ne znam koliko pratis temu,

S vremena na vrijeme pročitam par strana. Jasan mi je kontekst u kome pišeš, pa se u tom kontekstu i zajebavam. Daleko od tog da nisam upoznat sa situacijom, mi takvu imamo u Bosni godinama unazad.
    Ali, zabole me kurac. Ne glasam, niti sam ikad. Buraz ganja 352 štele da me prebaci u Austriju i zbogom Bosno, nadam se.
    Uglavnom, ne podjebavam te, nego samo podržavam tvoj stav, a to je besmislenost prozivanja Vučića. I to ti je to. Ljubi brat.

12. 1. To ne daje rezultate ni na Zapadu
    2. Oklen pare

13. 1. To ne daje rezultate ni na Zapadu
    2. Oklen pare

Npr pičkousti postavi 3000 bilborda manje sa svojim likom.

14. treba se poturčiti dok još ima vremena

rešimo dva ključna problema: prirodni priraštaj i opasnost od Islamske Države

15. 1. Problem 1 i dalje ostaje
    2. To i nisu neke pare, a i izgleda da ne znaš šta je MMF

16. Turcima isto opada priraštaj, to što su u plusu je posledica postojanja Kurda

17. Kurd se povukao sada exexe

18. A Vojvodini bosoonaca. I Car ih mrzi. Car mađarština, očigledno.

19. ma ja to figurativno, ne mislim da Turke konkretno, nego baš ciljam da se pripojimo nekoj radikalnijoj muslimanskoj frakciji

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.