Izbori 2016.

1. Čovek koji je vodio Mađare u pokolju vojvođanskog stanovništva kada je proglašeno Vojvodstvo Srbija 1848. bio je poreklom Bosanac.

2. Iz Bosne ni kuče ne valja Care?

3. Za životinje ne znam, al' ljudi ne svakako.

4. Vojvodstvo Srpsko kao pojam se pojavljuje nakon kraha "carstva" Jovana Nenada poz

5. deky_aod

Vojvodstvo Srpsko kao pojam se pojavljuje nakon kraha "carstva" Jovana Nenada poz

Mislim da se varaš, pojavljuje se već za vreme Bojana Nevena Zorana

6. Čovek koji je vodio Mađare u pokolju vojvođanskog stanovništva kada je proglašeno Vojvodstvo Srbija 1848. bio je poreklom Bosanac.

Ako je, kukolj od žita treba razdvojiti.
    Ja sam '95 vrlo dobro upoznao ljudskost vojvođana.

7. Ja sam radio originalni istraživački rad koji čekam da se objavi u Zborniku FF, Jovan Nenada (ne Nenad) nije nigde pomenuo "vojvodstvo", "carstvo", niti čak otcepljenje od Ugarske, čak je Dijetu pozivao u ime očuvanja Ugarske protiv Jovana Zapolje.

8. Dođoši će tek upoznati našu ljudskost

9. Dođoši preuzeli, sad bi neovisna Vojvodina bila da nije dođoša. Ali kurac vam.

10. Ja znam svaki deo Srbije, išao sam svuda. Najgori ljudi Dobanovac, Stara i Nova Pazova, Dobanovci itd a najbolji Trstenik, Medveđa itd

11. SRBI IZ RS SU NAJVEĆI SRBI

12. Vojvodina ima srpsku većinu bar od 16. veka, Srem bar od 15, preuzeli ste vi kurac naš

13. Ugrinovci su drugi Dobanovci ovi

14. Možda ima srpsku većinu po krštenici, ali mi smo tamo donijeli ljudstvo, junaštvo i čojstvo. To tebe boli najviše.

15. Iz Vojke drug kao da kupi Bišona za ćerkicu
    200 evra preko telefona kad smo otisli i kad je videla ona kurva sa kojim kolima 300 traži
    Jebem ja mater malo bezobraznu rusinsku

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.