Izbori 2016.

1. makaronac slavimo jos svrati ima hajnekena pozz

http://www.nspm.rs/images/stories/hronika8/sns-odzaci(3).jpg

PO BE DAAAA BREEEEE

2. #friends #fun #victory #serbian #forward #party #therealparty #prime #minister #srbija #pobedjuje

http://arhiva.alo.rs/resources/img/22-10-2014/lightbox_landscape/1522726-sns-rodjendan-21-foto-goran-srdanov.JPG

3. I ovi drugi Rasnijevi pali ispod cenzusa

4. bilo je samo a el tako, saš da vidiš kako se namešta

5. IZBORNI PREOKRET Koalicija Dveri-DSS pala ispod cenzusa http://www.blic.rs/ltzdlks

6. Dobro Armine pička mu materina, što ne kažeš da si moj iz sela?

7. Hahahahahahahaha 5 dana broje glasove i dalje nisu sve prebrojali,kao da zemlja ima 60 miliona stanovnika.Sada dveri dss imaju 4,99 lol.Inace samo su izlistani brojevi izbornih mesta gde treba ponovo 18 000 ljudi da glasa,kao da ja znam da li je moje mesto 22 u nekoj opstini.Znaci samo clanovi partija ima da izadju.Inace dss dveri su debilcine,ali da nesto debelo nije u redu sa celim izborima i da se pickousti nakrao,jeste.Inace predsednik rika u glavnom odboru snsa.

8. Gvozzden
    care da li je istina da su hrvati pokatoličeni srbi zapravo

Цар
    U nekom manjem procentu da.

Царе, не бих баш рекао да је у питању мањи проценат. Славонија, и Далмација су до краја 17. века биле потпуно очишћене од Хрвата и биле су насељаване Србима. Ти си мени препоручио књигу Војина Дабића о Војној Крајини. Тамо сам прочитао и ове чињенице. У 16. и 17. веку веку су Турци очистили те делове од Хрвата, кад су дошли до Беча јер су Срби ратовали на страни Турака. Па кад су очистили Посавину од Хрвата и Херцеговину од Хрвата, ту су насељавали Србе.

А и Немци из освете после рата између протестаната и католика, такође убијали Хрвате, који су чинили покоље по немачким покрајина у име католичанства. Одатле она крилатица: "Сачувај нас, Боже, куге, глади и Хрвата."

А да не причам колико је Срба тамо било после сеоба у 17. и 18. веку.

Данашњи Хрвати су превише Срби, колико год одбијали то да признају. Ако не постоје очувани писани документи из 1. или 2. века, од Гутенберга на овамо, има их сасвим довољно да јер лако оборити сваки покушај унијата и потурица да фалсификују историју и негирају српско порекло.

Hrvatska postoji duže nego Srbija.

Шта рече, бре?

Bruce jel si cuo za kralja Tomislava, Zvonimira bilo sta od pre 1945god?

Они су били краљеви као што су постојали Милош Обилић и Краљевић Марко.

9. Hahah ozbiljno bruse? Msm nasao sam sliku, al opet :)

10. Vidiš tamo desno gde su Vučićeve slike? E, tu ima jedan mali šank i ja sam pored u masi :)

P.S. Na gornjoj slici, donje krkanje nemam pojma gde je.

EDIT: I ne pije se hajneken, samo domaće.

11. hahha koja slucajnost

inace niko da komentarise sto se botovi ds-a ili koje vec bedne stranke ne smiriju ni posle izbora, bitno je da se uz majmunski osmeh kaze svakome ko nece da vice vucicu pederu, kakav je sendvic botino ? :) da, vi ste sljam najveci

http://i.imgur.com/Z8GddQf.png

12. ukrao si mi zivot!! haha sudeci po sloganima kakve su imali, posebno ove izbore sa da vratimo plate i penzije! moguce da je ds bedni, cuj ukrao si mi zivot, onda je taj zivot i bio veoma bedan za ukrasti na samom pocetku :/
    i kada ce ljudi da shvati da se u kratkom roku ne moze izvrsiti toliki uticaj na zivotni standard, sve sto je negativno trenutno je posledica ranijih odluka

13. Они су били краљеви као што су постојали Милош Обилић и Краљевић Марко.

Marko Kraljevic je postojao, samo sto je bio susta suprotnost onom Marku Kraljevicu iz narodnih pesama. Nadji na internetu bitku na Rovinama.

Srbi - ne znaju istoriju.

i kada ce ljudi da shvati da se u kratkom roku ne moze izvrsiti toliki uticaj na zivotni standard, sve sto je negativno trenutno je posledica ranijih odluka

Srbi - trpe bolne rezove za bolje sutra.

14. A moze i Car da ti je preprica za samo 9,99$

15. Prenosim lajv izjavu arlina iz 2028

Napokon smo anulirali 14 godina loše vladavine DOS-a i sad idemo u bolje sutra ili biše 12 nije ni bitno postavljen je kamen temeljac za 13 kulu beograda na vodi a izgradnja prve samo što nije počela.Vučić je zasluženo osvojio 80% na izborima i sada idemo svom snagom u evropu najkasnije do 2036te

16. Dve glavne reči u dokumentarcima za tzv. kraljeve Tomislava i Zvonimira su "pretpostavlja se" i "vjeruje se".
    Ne pokušavajte da iznivelišete slavnu srpsku istoriju utemeljenu na činjenicama sa hrvatskom koja je sklona falsifikovanju.

17. Hahah jos u njemu vri krv onih starih dveri, dzaba odelo kad bi i dalje da tuce pedere hahah

https://youtu.be/3i_E7L7J1qQ

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.