Izbori 2016.

1. Dao bi bubreg da Tramp osvoji.

2. Krenuo je dobro. Ne bi me čudilo da budala pobedi.

3. Koja je njegova politika? Nisam pratio, znam da te bezobrazno bogat ali ko glasa za njega jbt oće amerike da propadu ako pobedi?

4. U top 20 stvari koje će ispuniti kad dodje na presto, jedna je da će ukinuti podršku Kosovu.
    Veći je Srbin od svih naših političara.

5. Politika je da hoce da protera muslimane i meksikance iz Amerike i hoce da podigne zid na juznoj granici zemlje.
    Dobar je sa Putinom, i hoce da opozove vojsku iz Avganistana, Iraka, Sirije i to...

6. Možda propadne, al meni se sviđa onaj deo njegove zvanične politike u kojem kaže da ameriku treba da boli kurac šta se dešava na bliskom istoku, balkanu i po libiji

7. Oni pucaju milijarde, ali i uzimaju milijarde. Ako Tramp pobedi, pašće i budžet i politička moć Amerike u svetu, ali siguran sam da će uspeti da opravda očekivanja ljudi koji su glasali za njega.

8. Не знам, мени Трамп превише јебе концепцију старим господарима Америке, његова политика се много коси са садашњом, не бих волео да се понови Кенеди. Ко год је у Америци покушао да ради другачије, настрадао је.

9. Kad vidim Papeta i Rađa na istoj temi ne čitam jer je tema kako zabosti velike pare. Koja god da je tema

10. Teško da bi sad mogli tek tako da ubiju nekog političkog neistomišljenika, kapiram da je Tramp dovoljno jak igrač da izađe na kraj sa njegovim potencijalnim ubicama. Al' opet Tramp kao čovek koji je više puta bukvalno bankrotirao i nije baš neki lider, da mu nije ćerke koja pametno vodi kompaniju on bi pukao skroz. Verujem da će mu napasti ćerku ako već budu napadali na njega, kao što su i Ratku Mladiću ubili ćerku.

11. Не знам, мене више плаше наши избори. Застрашујуће делује чињеница да нема нових људи у политици и да ће исте њушке опет ући у кампању, односно да се народу нуде искључиво већ виђене опције и идеје.

12. Čule se baš dosta razume. Kako je otišao Zoran?

13. Jedna info: U Americi je elektronsko glasanje.
    Znači može biti i Stiven Sigal predsednik ako to oće neko moćan.

14. Rasni nije ti to srbija da idu sa dzakovima listića pred novinare loooool

15. Mislis da glasovi nisu namesteni u SAD.
    Bice ona drolja Klintom mamu joj jebem.

16. Rasni nije ti to srbija da idu sa dzakovima listića pred novinare loooool

Или провале багером у Скупштину да нађу такве исте џакове. Лолололо

17. Đinđić? Ako na njega misliš, postoji više faktora koji su uticali na njegovo ubistvo.
    - Đinđić je bio sklon kriminalnim aktivnostima, ali Đinđić nije poznavao Zemunski klan koliko je dobro poznavao Legiju.
    - Legija je bio navučen na kokain žestoko u to vreme, i imao je dosta incidenata, sve iz straha da će ga izručiti za ratne zločine, i jebao je Cecu, bio je žešće paranoičan i to su svi koji su mu bili bliski znali.
    - Neko ko je bio blizak Đinđiću i Legiji, je Legiju ubedio da se Đinđić neće smiriti dok ga ne pošalje u Hag. Onda počinje pravo ludilo, u celu priču Legija uvlači Zemunski klan, jer su mu bili dužni uslugu, zbog zaštite koju im je pružao, a to pare ne mogu da plate, već usluga za uslugu. Svo vreme taj neko ih ubeđuje da treba da ubiju Đinđića, uz obećanje da će se Legija spasiti Haga, a Zemunski klan bi dobio potpunu političku zaštitu. Tad kreće lovljenje Đinđića, kad su najzad uspeli da ga ubiju, kreće lov na njihove glave od strane tog istog koji im je napunio glavu da to urade. Zatim, kad su shvatili da je stvar uzela maha, Kum i Šiptar se predaju, i bivaju ubijeni, jer Šiptar nije hteo da sarađuje, u međuvremenu se plasira informacija da su se predali (koja posle 2 sata biva demantovana), a Bagziju se nudi "sloboda" da potvrdi tu njihovu priču. Šilerova je srušena, i ubijen je jedini svedok koji je mogao da potvrdi ko je taj koji je dolazio često kod njih taj ko ih je nagovorio na to. Inače, Đinđić i Legija su bili u dobrim odnosima pre svega toga, a Legiju je spasilo to što je uspeo da svoju predaju uradi javno, kasnije se dogovorio da ćuti i zbog toga je i dan danas živ. Inače radikalima je odgovaralo da se sjebe zemunski klan, jer su im dugovali love i love, zbog toga su podržali to čišćenje, i zbog toga se i dalje ne zna istina, da se oni nisu umrljali odma bi se znalo ime te osobe. Ja po svim dokazima, svedočenjima, itd, sumnjam da je to neki malo niži igrač, nije Tadić to sam siguran, Tadić je postavljen da se ne provali ko je to.
    Raspisao sam se, valjda ćeš razumeti. Ako sumnjaš na nekog reci, možda je Čeda, al' sad kad znam da je Tadić pomogao SNS-u u početku, možda je on, jer je Vučić delio šakom i kapom Zemuncima dozvole, placove, itd.

18. Jedna velika lepo upakovana neistina

19. много си се уживео. ок, оно банеш, тролујеш мало, али сад одговараш на већ 300-то питање у вези служби. стварно би требало да се забринеш мало.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.