Izbori 2016.

1. Ima li kvota za ove izbore?
    200 dinara na Raduleta da prelazi cenzus.

2. prelazi kurac moj, vrbuje po fejsu klince i studente fpn

3. Pa i Vučić zvoni od vrata do vrata, u čemu je razlika?

4. pa šta sada nema više ni Telepromotera... nema Vukajlije, nema Kesića..

. nema Utiska Nedelje...nema istine... nema pravde..... nema zdravog razuma.....

.. nema posla ... nema para.....

. ali zato ima VUČIĆA svuda

I narodu je zadovoljan i srećan jer je Vučić sa nama....

Povodom rusenja telepromptera komentar... Je li vam baza kompromitovana ili ste namerno sjebali sajt zbog picoustog?

5. Za Bajatovića ima da glasam je l može to?

6. stoka nema pravo glasa

7. Kurir pre par minuta

http://i.imgur.com/y8BljuN.jpg

SEGA MEGA SNS DOKTORATI NOVINARI INFORMER KURIR

8. Neš kad će u Mađarskoj izbori XD

9. treba studenti i penzioneri da se nakupe.
    kakav bi to socijalni program bio.

10. Verujem da SPS nije ništa izgubio sa tim što ih je PUPS napustio, možda čak i uspeo da dobije nove glasače. Verujem da bi im težak udarac bio napuštanje Palme jer sam skoro čitao neko istraživanje i navodno Palma bi mogao sam da prođe cenzus. PUPS ima oko 2-3% ako ima i toliko, Velja Ilić ima više procenata od PUPS-a.

11. Oce li Radule preci cenzus, on mi deluje nekako menako i nenamazano, ne lici na politicara uopste, meni bar

12. penzosi kada su solo isli oko 3,5 su imali.
    edit:
    pardon.
    imali 3,11.sa covicem.al realno,koliko je 2007e mogao covic da im donese.
    doduse,to bese davno,al mislim da i sada imaju oko 3.

13. Neće, ako izađe sam, on može 2% najviše da uzme. Iskreno treba da se udruži s' nekim, jer nema šanse drugačije da pređe cenzus. Nisam poštavalac njegovog rada, ali trebalo bi da uđe u parlament, jer što više njih pređe cenzus i uđe u parlament to će manje uzeti SNS. Verujem da ove izbore neće uzeti više od 35%, svakako će pobediti, ali biće teže nego prošle izbore. Mislim da će ovako otprilike izgledati rezultati izbora:
    SNS (PUPS, SPO, Vulin, i ostali) - do 35%
    SPS, JS - 10-15%
    SRS - preko 7%
    DS i koalicija - 5-9%
    SDS i koalicija - 5-8%
    DSS i Dveri - 3-6%

14. hahhaha
    krv ti jebem.

inace,vucic lagano 50 +.
    nismo mi pametan narod.
    nazalost.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.