Izbori 2016.

1. a da smo pametan narod koga bi izglasali ?

2. Ne verujem, najviše 40%. Prošle je uzeo 48% iako nije bilo ni upola mržnja naroda prema SNS kao danas. Te izbore su mnogi glasali za njega kao manje zlo, al' su se zajebali. Inače 64% su dobili u parlamentu, jer je bilo dosta nevažećih i onih koji nisu prešli cenzus. Mislim da će se ovaj put povećati broj nevažećih, a da će više stranaka preći cenzus.

3. Oce kurac 50 %, vidis da je potpisao kapitulaciju da bi kurir i n1 prestali sa pljuvanjem. Sa jedne strane to je dobro jer ocigledno polako gubi kompas i glasove, a sa druge ne valja jer je ocigledno spreman na sve.

4. Armine, da smo pametan narod ne bi smo se uopšte ovoliko cimali oko izbora, jer bi smo prave ljude izabrali davnih dana.

5. dobro podmazi bulju vucicupederu bices karan jos min 4 god, a vrlo verovatno jos 8 hahahhah

6. Bićeš i ti lololololo

7. a da smo pametan narod koga bi izglasali ?

za vucica

Ne verujem, najviše 40%

Oce kurac 50 %

daleko od toga da bi zeleo.nego svi idu kod njega jer ima para.ne znam,videcemo.
    jos kada krene kampanja.ima narod da ima zejtina i brasna,sve ce leba da se pece.

pored onakve opozicije,tudjman bi 15 uzo.

8. vojini naucili vord da koriste.

9. VOJA ĆE IMATI 20+%

ZAR SI SUMNJAO DA SRPSKI VOJVODA MOŽE OSTATI ISPOD CENZUSA POSLE POBEDE U HAGU DECXKO

10. Voja će po svemu sudeći izbore dočekati u Hagu.

EDIT:
    Il' će dobiti 10 godina, i kaznu od 2 godine za nepoštovanje suda i to mu taman bude to.

11. pa ajde sanitarni daj reci ko je dostojan tvoga glasa

samo serete po svemu, mada razumem, to je i posao naroda uz naravno redovno primanje tvrde kurcine

seselj je gotivna glava otisao dobrovoljno u hag, israo im se usta i vratio, nesumnjivo inteligentan covek, ali zato curi sa sto drugih strana, posebno je prolupao poslednjih par godina, plus sto je bolestan, nece poziveti jos dugo, umesto da provodi vremena sto mu je ostalo sa porodicom on jede govna pali zastave, al ok kako je ziveo ako neka i zavrsi, postujem, ako je on zadovoljan kako je potrosio svoj zivot i ja sam...

ds gmizavci su svoje zavrsili do daljnjeg, ode sad vojvodina i da predju sad cenzus sl god pozdrav

sps pisao sam najveca govna, ali uvek su tu, za to postovanje, posebno dacicu, samo jebi majstore

radule mi izgleda kao prenamazan lik, nesumnjivo inteligentan i iskusan, ali za vodjenje nesto na velikom nivou izgubio bi se, praksa bi ga pojela... one njegove price sve to kul, ali mazanje ociju za dobijenje glasova i da stvarno zeli da sprovodi onu politiku-neizvodljivo

sns najjaca karika vucic, pored njega sve divljaci i glupani uglavnom, kako je birao one jebene kadrove boga pitaj, mada je mozda to i ok potez, slusace i slepo pratiti sve sto kaze... vucic takodje poseduje solidnu inteligenciju i sto je najvaznije imao je od koga da nauci zanat i ima podrsku sa strane, on mora da obavi odredjeni posao i bice na vlasti minimum dok to ne zavrsi, tako da ne lozite se
    e da i ovo sam pisao negde, vucic nije vodja, nema tu harizmu, ali mi se cini kao pravi tip licnosti za srbiju trenutno, otprilike ja gledam na njega kao osobu koja od detinjstva ne dobija postovanje koje misli da zaslucuje, nipodastavan, ucio taj faks i sve posvetio tome i karijeri, fizicki izgled nikako nije pomogao celoj situaciji i sada je napokon u poziciji gde moze nadoknaditi sve to... mozete li zamisliti vucica kako krade pare od naroda, skupe vecere za biznis partnerima, drkanje po jahtama, po inostranstvu i generalno svaki vid drkanja, sto radi dosta politicara izigravajuci kakvog plejboja ili statijaznam ahahha... kao sto sam rekao on je u mojoj knjizi takav jbni sablon bednog lika nipodastavanog celog zivota, koji je napokon dobio priliku sve to da naplati i time se hrani, to ga zadovoljava, ali opet nije dovoljno jak ili sjeban da cini to na neki ostar, aj da kazemo diktatorski nacin.. sami vidite kad se breca svojim ministrima, ja umirem od smeha jer izigrava nesto sto nije, tako da se nimalo ne plasim, on da zadovolji svoju glad za postovanjem i ljubavlju ce uraditi sve, ali ne na nacin koji vi ocekujete, zato sto je kao sto rekoh u sustini beda, mali decak koji napokon bere plodove onoga za sta se lomio celoga zivota i zasta je primao uvrede celoga zivota

ostalo je sve sica ne vredi komentarisati

u narednih 5-10-20god vidim kako se srbija okrece zapadu, prvo evropska unija, a mozda jednog dana i nato, sto je i pravi potez, narod moze da bude ponesen emocijama, istorijom, tradicijom, postenjem itd. ali ovo je politika i ekonomija i za te stvari ovde nema mesta, sto pre shvatite da ne samo prema ovome nego i prema zivotu promenite pogled, shvaticete neke stvari, izdici se iznad marve koja skandira premijeru svoje zemlje "pederu", uvredu kakvu bi koristio trinaestogodisnji huligan i zatucan neobrazovan covek koji izrazava svoju nemoc i inferniornost, i napokon shvatiti ovaj svet, ovaj zivot, sta treba da radi, zasto, kako i iskoristi svoje kratko vreme na najbolji nacin, mada opet i za shvatanje nekih stvari treba imati i odredjene predispozicije

12. Možda je SPS do jaja snalažljiv, al' Rasim je Rasim jbg

13. bolje citajte, retki su momenti kad lajf koucujem

14. Armine, al' si se uživeo, polako, žvaći, nije sendvič supa da se samo guta. (skeč)

15. Armine jel sam ti nekad rekao koliko te gotivim

16. Vucic nije toliko jak ko pred prosle izbore. Dugo nije vadio decu iz zavejanih autobusa. Nema ni hapsenja toliko. Tesko ce nadmasiti proslih 48-9 posto. S druge strane, opozicija se raspala kao nikad, a i jadni su, brt. Od DS-a i DSS-a nastalo deset novih stranaka i pokreta i sve te stranke zajedno ne verujem da ce prebaciti petnajs procenata. Uopste mi ne zvuci nerealno da Seselj napravi dobar rezultat na ovim izborima, sad da l' ce da bude bas 20 posto, jebem li ga..

17. Ovi izbori su nebitni, vlast se nikad nije menjala na parlamentarnim vec iskljucivo na predsednickim izborima. Tako da ce pravi i bitni izbori biti oni dogodine za predsednika.
    Tu se ocekuje da ih Jeremic jebe u prkno.

Vucic nikada vise nece imati sta je imao na proslim. Slusam ljude, to je otvoreno nezadovoljstvo i bice kaznjen. Koliko, videcemo. Mozda ste zaboravili da je na proslim izborima oko 20% glasova baceno, to se nece ponoviti sigurno, a velika vecina bacenih glasova je otisla sns-u.

U slucaju da cenzus predju radikali, dss-dveri, demokrate, socijalisti i tadic sa cedomirom, veliko je pitanje da li ce naprednjaci imati preko 100 poslanika.