Izbori 2016.

1. n1 objavila par stotina znaci pola od toga, znaci saka jada, obraz i slicni drugari debilcine koji nisu odrasli jos i nesposobni ljudi za zivot koji se bore za neku "pravdu", tradiciju, postenje itd. i oni zele da odlucuju o necemu, a ne mogu da srede ni svoj zivot prebedni

drugo naravno da ako mozes da odredjujes sta ce se pisati, da neces dozvoliti promociju svojih protivnika, bilo kakvo privlacenje paznje je lose...
    slicna stvar za stranacko zaposljavanje, naravno da cu zaposliti nekoga ko mi je pruzao podrsku do mesta na kome mogu da odredjujem koga cu zaposliti, necu sigurno onoga koji ce iskoristiti priliku da me sjebe sa mesta na kojem odlucujem kome cu dati posao dati da zaradjuje, iako je mozda i strucniji od ovoga moga, ali tu treba balansirati, mada nikada nije prevelika razlika tu, sve se izbalansira.. ne vodis jebeno preduzece, vec drzavu i to je velika razlika

eto vam danasnje lekcije

2. n1 objavila par stotina znaci pola od toga, znaci saka jada, obraz i slicni drugari debilcine koji nisu odrasli jos i nesposobni ljudi za zivot koji se bore za neku "pravdu", tradiciju, postenje itd. i oni zele da odlucuju o necemu, a ne mogu da srede ni svoj zivot prebedni

Interesantno kako neki ljudi ovakav protest odmah vezuju za Obraz i slične organizacije, kao da običan čovek ne može da ima mišljenje protiv NATO, nego ga po automatizmu smeštaju među ovakve organizacije iako možda i nema veze sa njima.
    Ah, plodovi demokratije.

3. i samo cu ostaviti ovo ovde

Vučić je novinarima pokazao sporazum između Vlade Srbije i SAD, koji je 2006. godine potpisao tadašnji predsednik Republike Boris Tadić, a o čemu je odluku donela vlada koju su činili DSS, koju su tad podržavale Dveri. Tim sporazumom su, kaže, DS i DSS sa SAD postigle dogovor da oružane snage SAD i civilno osoblje ministarstva odbrane SAD dobiju diplomatski imunitet, imaju pravo na nošenje oružja i uniforme bez prava pregleda i inspekcijskog nadzora, a bili su oslobođeni i od plaćanja poreza i drugih sličnih dažbina koje se primenjuju u Srbiji. I partneri SAD su bili izuzeti od plaćanja poreza i drugih dažbina koji se primenjuju u Srbiji, naglasio je Vučić. "Taj sporazum je 7. septembra 2006. u Vašingtonu potpisao Boris Tadić, uz ovlašćenje vlade u kojoj je većinu predstavlja DS S koja nam danas soli pamet", rekao je Vučić.

kad mozete vi da se glupirate i bombardujete sranjima, sada cu i ja samo sa druge strane

4. gonzo brate ja istina nisam bio tamo boli me kurac ali sve novine pisu tako, a i oni su organizatori ovoga skuuuupa, a evo i slika par sa njihovim zastavama

http://static.mondo.rs/Picture/480564/jpeg/Tan2016-2-20_162425605_1-1-.jpg
    http://static.mondo.rs/Picture/480565/jpeg/Tan2016-2-20_162016574_0.jpg

5. na putina treba biti izvrsen atentat

6. kazu bilo 20000 ljudi, vlasti se tresu kolena, pozurili da potpisu sporazum jer stizu mocni zavetnici i obraz koji zele da se pobratime sa rusima i vode juris na nato pakt i napokon naprave veliku srbiju koji nebeski narod zasluzuje

hajde sacekacemo slike tih 20000 ljudi, red je bio da se ovekoveci to, pa cu uputiti izvinjenja na ovoj temi sto sam rekao da je dosla saka jada

7. To oni što su došli sa Karleušinog koncerta na Ušću?

#Vucic_do_pobjede

8. I bolje skupove imamo u Bosni hahaha

9. opasno je da degenko poput putina se nesto bitno pita u svetu atentat odmah sutra fazon

10. hahah sutra fazon atentat

ok brt sacekacemo slike, n1 glavni opozicioni kanal i portal n1 kaze par stotina

11. eto vam danasnje lekcije

Brat :**

Ti i Car dominirate

12. gonzo brate ja istina nisam bio tamo boli me kurac ali sve novine pisu tako, a i oni su organizatori ovoga skuuuupa, a evo i slika par sa njihovim zastavama

Armine ti izgleda nisi pažljivo čitao moj post. Napisao sam da je do jaja što je došlo do toga da onaj ko se protivi ovakvom sporazumu odmah bude povezan sa Dverima, Zavetnicima ili ne znam već kojom organizacijom. To je valjda onaj fazon, ako ne misliš isto kao i mi, ti si desničar.

13. a jesam preleteo i odmah krenuo da pisem ljuti odgovor... naravno da je moguce i da sasvim sigurno jeste bilo ljudi koji mozda cak i nisu ni sa jednom strankom, vec su dosli samo zbog toga sto se protive ovom sporazumu
    ali..
    ali..
    zavetnici i njihovi burazeri su organizatori skupa i prilicno sam siguran da su cinili vecinu, a oni su svi skupa sramota za desnicu i ne gledam na njih tako, balavci

skauz brt des :* nesto te ne vidim na fantaziju ? :p

14. Pseto, tražiš da te nađem, žao mi je ali ne radim do ponedeljka. Ako ne zaboravim poslaću ti podatke tvoje u pvt u ponedeljak posle podne, čisto da se uveriš gde radim.

15. https://www.facebook.com/srbin.info/videos/976889432398030/

nesumljivo da je bilo vise od sake jada, kakva atmosfera ljudi moji, zivela srbija zivela rusija

16. hahahaahha komentari na b92 o nato protestu
    http://i.imgur.com/Kqk0s4M.png

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.