Izbori 2016.

1. ahaa da da
    mada opet ne vidim kakve veze ima sa mnom, mozda si pogresno nesto protumacio ili ja lose napisao, ko zna

2. truc zasto me odbacujes

3. ArminVanBuuren
    ahaa da da
    mada opet ne vidim kakve veze ima sa mnom, mozda si pogresno nesto protumacio ili ja lose napisao, ko zna

Па што те прозивају да си СНС бот, брт.

4. nisam nista rekao, ali u glavnom su ekonomisti uz naravno pravnike na vlasti...
    kakve to sad veze ima ? samo cekas truc da me podbodes jos od one teme sa filmovima, a ja tebi gotivim najozbiljnije

немој тако, нисам ништа лоше мислио. економисти често тако резонују, па ми запало за око. што није нужно лоше. а то што те подбодем, то је што имаш потенцијала, па проверавам како реагујеш. слободно ти одговори. а не знам на коју си филмску тему мислио, али си ме подсетио да си ме ујео за срце због драјва скоро. :(

5. ma kad smo birali top100 hahah
    a drajv.. jbg vidis da ne dozvoljavam da javnost utice na moje misljenje i ukus, ali ono je bio iskren komentar :/ prva scena je obecavala pa intro sa onom pesmom dok se vozi, bio sam nalozen za opak film, ali jbg

6. а мислиш кад сам те нагазио да лобираш за кума? добро, ту сам кењао претерано, признајем. али била је јако напета атмосфера, било је репесажа, фајнал-форова и свега, сети се!

7. jedan lik skupljao potpise da bi postao odbornik i pitao mene da potpisem to sranje, ja mu potpisao i pitam ga sta ce on to da radi ako postane odbornik a on mi kaze-nemam pojma..treba da operisem nos pa ako postanem odbornik moci cu da odaberem dobrog doktora za operaciju.upoznacu dosta doktora i uticajnih ljudi

8. Vučić izjavio da je uz pomoć FBI Srbija, to jest' BIA, došla do informacije na kojoj se lokaciji nalazi dvoje otetih Srba, a u nastavku izjave rekao da Amerika nije znala da se tu nalaze strani državljani.

Pre njegove izjave sam naveo na temi "raznorazno pitanje" šta će pričati.

Tako da glasajte za njega, ako ste budale.

9. moram li i ovu situaciju da vam nacrtam pa jbt

10. Crtaj, zanima me mišljenje.

11. Kako bi voleo da neko isamara culeta

12. Cule ako si iz bia dodji kod mene izmedju 19 i 20h tada sam kod kuce mada posto bia sve zna mozes da me nadjes i kada nisam kod kuce

13. MOžda te ne prate neko vreme pseto kako nije imao updejtovane podatke za gonza

14. MOžda te ne prate neko vreme pseto kako nije imao updejtovane podatke za gonza

Dule, pa kako da imaju apdejt za mene. To je BIA. Da je OZNA u pitanju već bi bila druga priča. OZNA sve dozna i imala bi apdejt za Gonza (slučajni stih, a možda i skeč).

15. Volim te ljude sa margine, te nesrecne isprdke iz najdubljih predela necijeg cmara tako da redovno citam sta imaju reci povodom aktuelnih desavanja. Sada me zanimalo kako ce opravdati izdajnickog psihopatu sto je lagao kada je rekao da zna lokaciju ubijenih Srba u Siriji. I evo rezultata:

http://i.imgur.com/0uxRjmN.jpg

http://i.imgur.com/BDhmuHH.jpg

Ovakve stvari i ova takozvana pojava botova ce jednoga dana biti izucavana i imati odredjenu vrednost poput novcanica od 500 milijardi. Zato sakupljajte ovo blago, ne dozvolite da se ovo zaboravi.

16. Ovakvo blago možeš da sakupljaš već poslednjih pa makar sedam ili osam godina, samo što je SNS botovanje doveo na potpuno suludi nivo.

17. Da l' je moguće da o protestu ne piše niko, a i ko piše, govori o par stotina ljudi, šturo nešto, u nekom skrivenom ćošku?

S druge strane i organizatori jedu govna, izašli prvo sa cifrom od sto hiljada, posle smanjili na nekoliko desetina hiljada. Ima li ko da zna konkretnije šta i kako, ovi sa n1 objavili, ali naravno par stotina ljudi, b92 samo provukao kroz najnovije, bez komentara (verovatno planski), ovi ostali niko ništa falabogu. Je l' bio ko? Je l' bio protest uopšte, ili je to još jedna u nizu laži drske opozicije i stranih plaćenika koji bi da ruše vladu?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.