U svakom slucaju, ako govna dobiju jos 4 godine, kamen na kamenu ovde nece ostati. Sve i ako izgube izbore, sto ne deluje previse realno - najbolja investicija ovde bice u pasos.
Pacenika samo ignorisati, kao i sve ostale botove, pa ce na kraju umuknuti - barem je na ignorisanje navikao celog svog zivota. Ja sam blokirao nekih 100-ak botova na FB, da mi ovakva verbalna dijareja poput bota gore ne trose vreme. Steta sto je Kaizen nepismen da to napravi i ovde.
Ode vojvodina kasa prazna i zvanicno se gasi DS za koju godinu i nikada se vise nece vratiti, verujem da ti je bilo lepo dok su bili na vlasti kao sto je nekima bilo lepo za vreme tita, ali obmanama je dosao kraj, samo sto je tito umro i spasio se pre svoga pada, a DS mora da trpi ponizenja dok ne ugine jos koju godinu.
Nikada se nisam izjasnio ni za jednu stranku samo mi je muka od trpanja govana samo sa jedne strane i glupiranja, pa da pokazem da moze to i malo drugacije
Koliko je procenata uzeo sns na izborima, nema veze mala izlaznost, nema veze da uzmemo pretpostavku da sns glasaju krezubi seljaci, a da su na vukajliji sve intelektualci i opet bar jedan covek da se javi da je glasao za sns, nego cute svi ko picke, a smatram da je to delom zbog atmosfere koja se stvorila o kojoj sam pisao juce, tako da cu i ja da trpam govnima sa druge strane pa se mozda neki i opamete, a mozda to budem i ja i shvatim da sam debilcina da raspravljam o ovome na sajtu humoristicnog karaktera vucajlija,com
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Armine ja razumem tvoju podrsku Vucicu, realno bih i ja da sam Musliman, znas ko je srpski izdajnik... ako ti je za utehu i ja volim Prasima.
Jao ovaj zvalavi jos na sajtu, nije ni cudo sto sajt ima 20 poseta dnevno.
U svakom slucaju, ako govna dobiju jos 4 godine, kamen na kamenu ovde nece ostati. Sve i ako izgube izbore, sto ne deluje previse realno - najbolja investicija ovde bice u pasos.
Hahah kaze ja sam za radulovica a daje ds-u realnih 15% a nada se da ce 25%, a oni mucenici 10 nece dobaciti, ode vojvodina odose pare ahahhaah
Armine, daleko je Stambol, a jos dalje i mi od Stambola
Pacenika samo ignorisati, kao i sve ostale botove, pa ce na kraju umuknuti - barem je na ignorisanje navikao celog svog zivota. Ja sam blokirao nekih 100-ak botova na FB, da mi ovakva verbalna dijareja poput bota gore ne trose vreme. Steta sto je Kaizen nepismen da to napravi i ovde.
Ode vojvodina kasa prazna i zvanicno se gasi DS za koju godinu i nikada se vise nece vratiti, verujem da ti je bilo lepo dok su bili na vlasti kao sto je nekima bilo lepo za vreme tita, ali obmanama je dosao kraj, samo sto je tito umro i spasio se pre svoga pada, a DS mora da trpi ponizenja dok ne ugine jos koju godinu.
Armine nemoj mi reci da si ti za picoustog...
Nikada se nisam izjasnio ni za jednu stranku samo mi je muka od trpanja govana samo sa jedne strane i glupiranja, pa da pokazem da moze to i malo drugacije
Ok brt
Koliko je procenata uzeo sns na izborima, nema veze mala izlaznost, nema veze da uzmemo pretpostavku da sns glasaju krezubi seljaci, a da su na vukajliji sve intelektualci i opet bar jedan covek da se javi da je glasao za sns, nego cute svi ko picke, a smatram da je to delom zbog atmosfere koja se stvorila o kojoj sam pisao juce, tako da cu i ja da trpam govnima sa druge strane pa se mozda neki i opamete, a mozda to budem i ja i shvatim da sam debilcina da raspravljam o ovome na sajtu humoristicnog karaktera vucajlija,com
ARMINE SAJT TI OVO NEĆE OPROSTIT OČEKUJ OLUJU MINUSA MOŽDA KOJI PRATILAC OTPADNE TAKOĐE
Bruce je glasao za sns, jedino za njega znam da je rekao na sajtu.
JA IMAM MUDA TO MI NECE OPROSTITI
JERI MOŽE SA SE GLASA ZA ČANKOVE BRATANICE
Brus je član, to da, nije rekao da je glasao, koliko se sećam.
Fender jeste, i pisao posle da se kaje.
Za radulovića ćemo jbg, pa da se nadamo da ga opet pozovu u neku emisiju gde je neko od vladajućih, kao stefanović onomad.
Na kraju će samo vucicpeder da izađe i glasaće za Čedu
Brus se pokajao cim su mu sasekli platu hahah
Najbolje znam od svih vas kako kradu jedni a kako kradu drugi.
Demokratska stranka | Srpska napredna stranka
Kradu češće na lokalima, ali daju razne benificije smešne al' bar daju | Ne daju ništa, al' za nijansu manje kradu
Zaposle te stranački ne traže ti deo od plate | Zaposle te stranački traže deo od plate
Nisi mogao da uspeš u poslu ako nisi njihov član | Ne možeš da uspeš u poslu jer ne znaš Andreja Vučića, nije dovoljno članstvo
Nisu hteli da izdaju Kosovo do kraja, zato su pali | Izdaće Kosovo
Sarađivali su sa svim većim, a i sitnijim kriminalcima | Kriminalci su u njihovim redovima
Nisu imali fond Tadićeve žene za pranje para | Imaju fond Dragice Nikolić koji služi za finansiranje stranačkih poltrona
Ukrali su milijarde evra u kojima su štetili više buržujima | Kradu milione, ali od naroda
Finansirali su ih tajkuni i strane države | Finansiraju se od otimanja
Umeli su da budu gospoda, da kradu sa stilom, da ne osetiš | Kradu ti ispred nosa i gledaju te u oči misleći da ne provaljuješ
Politika im je...srušićemo Vučića | Politika im je...prošla vlast je kriva za sve