Izbori 2016.

1. Vuletov brat Aki radi koridor. Nikim ništa ne plaća

2. Andrej je ljigavac gori od Vučića.

3. Ne znam ga lično al znam da ljudim kuće zatvara prodaju kamione da se vade

4. Covek je izgubio licnu kartu, a sada jos i pricate lose o njemu!! :(

5. Ja znam da lik šalje batinaše, u opštini iz koje sam rodom je prošle godine bila frka, zvali me da sredim, jer su pretili i nekim nebitnim ljudima, dođem s' posla da vidim ko preti kad ono Andrej i Dragin (ako se tako zove) isti onaj lik iz podruma u zemunskoj kafani. Sad pošto znam jednog naprednjaka iz opštine kažem mu da pita Andreja u čemu je problem da ne idem lično, znam kako su prošli žandari u obračunu s' njim, iako je prvi počeo. Zove me lik posle sat/dva kaže dao im Andrej instrukcije da slobodno napadaju sve što nisu naprednjaci, a da će Vučko (dragan j.) sve to da sredi u medijima kao da su oni napadnuti.

6. Ako je nekom udarna igla Dragan Vucicevic, meni je dosta da sve najgore mislim o toj individui.

7. Kakve insajderske priče. Chule, samo nastavi.

8. vucicevic simbol nezavisnog novinarstva!
    vucic otac nacije!
    nesa strucnjak!

9. Sto bi rekao brat Pedja Mijatovic, da citiram samog sebe:

Moram na brzinu da bacim svoju procenu, pa se vracam u ilegalu.

Realna procena:
    SNS - 35% plafon, i to im je mnogo

https://pbs.twimg.com/media/CbuPA00UMAI5ONa.jpg

10. Opozicija raspala samo treba da cuti i pobedice ove krezavce. Oni ce sami sebe upropastiti.

11. B92 prekinuo da emituje još jednu emisiju, odjednom, po istom šablonu kao DarMar, Utisak Nedelje, Rijaliti Šou, kao i 24 minuta, ovaj put je cenzuru popila emisija koja se bori za prava poljoprivrednika, kao i njihovu edukaciju i promovisanje, platila je jer je htela da objavi štetan uvoz svinja koji je Vlada Srbije dozvolila, šteta što su ukinuli "Dobru zemlju", Uroš Davidović iako je bio pomalo neprofesionalan voditelj je bar svo vreme bio čovek, i znam da je bio veoma cenjen među poljoprivrednicima, Vučić je sad definitivno izgubio i glasove poljoprivrednika.

12. Hahahaha, ovi se ne zovu botovi, botovi su sns, a sns ove iz ds zovu trolovi, to potvrđuje da su ovi sns teški botovi.

Inače mislim da tu nema Dačićeve odgovornosti, jeste on ministar diplomatije, ali on kao ministar nema pravo da zatvara ambasade, već predsednik ili premijer imaju to ovlašćenje. On je mogao to da im predloži, al' svakako nije, jer se ne pita ništa. To je nespretno svaljivanje krivice sa Vučića na Dačića. Ako ste dobro gledali intervjue onda ste mogli da skontate da je Dačić rekao istinu, al' je posle morao da promeni iskaz u dnevniku iako mu je bilo neprijatno.

Dačić pre dnevnika izjavio :"tražili su nam otkup, bili smo na korak do dogovora."

Posle dnevnika (sav pogubljen): "nikakav otkup nam nisu tražili."

Vučić u intervju: "Tražili su otkup, ali nismo znali kome možemo da verujemo."

"Uz pomoć američkih službi smo znali tačnu lokaciju gde se nalaze, naši agenti su bili na tom mestu i to je upravo mesto koje je bombardovano."

"Ne verujem da su američke snage znale da na tom području ima civila, svakako ćemo tražiti odgovor od Amerike."

Amerika odgovara:

"Jeste mi smo rekli gde su civili, ali su premešteni nekoliko kilometara i to nije bila zona bombardovanja."

"Umrli su pod nejasnim okolnostima."

BIA je u frci, sad direktori besne, jer su kompromitovani, u ponedeljak imamo sastanak, trebalo je odma posle, ali to su se samo direktori sastali, sad će verovatno biti i otkaza.

13. slusao sam kad je vucic pricao o tome i lepo kaze kome da damo 40 miliona nekom liku koji je obecao da ce ih izbaviti ili sta, nikakve garancije nikakav dokaz, da smo pare izgubili srali bi za to

a i prosecan ljudski zivot vredi oko 2 miliona dolara, nek su ovi bili posebni, 3 mil po glavi bih platio max

14. a i prosecan ljudski zivot vredi oko 2 miliona dolara, nek su ovi bili posebni, 3 mil po glavi bih platio max

Ako ikad potpišem za bajern, voleo bi da me isplate u prosečnim ljudskim životima.

15. 1. Daš kintu da otkupiš državljane
    2. Teroristi za te pare kupe novo oružje i uhvate još više ljudi
    3. Rinse&Repeat

16. 1. довезу ти рањеног криминалца на ургентно
    2. ти га спасиш он изађе из болнице и продаје дрогу и рани још брда људи и направи теби посла
    3. јебем ти логику

17. Ja sam vam mnogo pre napisao šta će Vučić pričati.

Care, primopredaju novca ne bi vršili mi, nego amerikanci, novac nikad ne bi dobili, našli bi se sa njima pobili bi ih sve i uzeli ovo dvoje, tako je oslobođen jedan srbin već.

EDIT:
    Naravno taj novac bi uzeli Amerikanci.

I da, problem je bio velika cifra.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.