Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Olanik, bice da ti je droga udarila u glavu kad postavljas takva pitanja.
ja mislim da tebe zeza
da ti je vucic u podrumu sta bi radio
ja mislim da mu ne bi bas priredio prijatno vreme http://replygif.net/i/104.gif
Pošto je čovek ima opsesiju moći, 99% verujem da posećuje ovakva mesta. Ja bih mu odao dužno poštovanje tako što bih mu priuštio tretman koji se naslućuje sa slike. E sad, nisam u fazonu da bih ja to radio, ali znam par devojaka/žena. Sejfvord nije uključen u uslugu.
http://www.bdsmpassion.com/121010%20088.jpg
Awww, ima i jedna mala porodična slika u donjem levom uglu...
E brt kolko su jaki ovi lanci i kanapi i to? Ja sve nesto kapiram da stanem ovde da me zakace za neki djavo i kad bi me neka nesto ne znam sta al da me zaboli ili da mi pridje cmarulji da bi ustao i da bi joj deknuo takvu sljagu da bi zaboravila clanove uze familije a ne nesto drugo
Nemam pojma, zavisi od kvaliteta opreme. Ako je neka fuš tamnica, onda je sve simbolično, možeš da pokidaš kako hoćeš. Al niko nije tu (valjda) prisilno, pa ako si došao, znači da znaš šta hoćeš a šta nećeš. Normalno je da odvališ od batina nekoga ko te muči bez tvog pristanka. Znaš onu scenu sa Brus Vilisom u Petparačkim pričama i onim crncem, haha.
https://www.youtube.com/watch?v=tVRPz6-Tkww&feature=youtu.be&t=1m25s
Pricao sam ovde jednom kad mi pusila neka riba i pazi sad odlicna picka ali ono bas odlicna i iskusna videlo se odmah i pusi brate do jaja i bikvalno i metaforicki znaci crh pusenje i ne zapostavlja jaja znaci ful mi je jos cirke onako izvalio se ja kad odjednom prstom preko cmara opa ja reko slucajno ona opet ha se onako malo izdignem kad je krenula kao da mi penetrira prstom kad sam joj zasio ocinsku dandaru samo se prostrla ko krpara. I nalozi se budala jos vise oce opet da mi pusi reko skloni mi se krokodilu jedan krokodilski i odem gajbi
Samo je htela da ti proširi vidike.
Videli se posle par dana odmah kod mene kul spika ja je pitao jel joj se svidelo kad sam je lupio kaze nikad nalozenija nije bila i ja reko ajmo.onda da vidimo sta i kako pusi ona meni ja je bijem ko da mi je neprijatelj znaci useravam je brate sve po glavi plasim se da ce mi odgristi kurac majku joj jebem ne sto hoce nego sto je udaram ko vola jbt i nece da mi se ni digne lepo sto od straha sto sto prekida na po par sekundi dok se ne povrati i dok se ne podigne gore. Ej bre brt oce da se zavede oci joj se zakovrcu vristi koliko joj je dobro trlja picku svrsava i pada opet i sve i krug. Ja posle jedva svrsio gledam koji je ovoj kurac i sta su joj radili u detinjstvu au
Pa nemoj biti isključiv, svakom su radili nešto u detinjstvu.
Heheheheh
Ma nisam iskljuciv pa i ja sam imao ne bas prijatno prvo seksualno iskustvo ali to me je samo emotivno osakatilo ali sta treba da ti rade da bi voleo da ti klempavi kosovac lupa dandare dok mu pusis kurac pa mislim stvarno...
Ali meni simpatično kako ti to opisuješ, kao da je sad to neka Sodoma i Gomora. Ima ljudi koji nisu baš sasvim po kalupu. Nasilje - seks, to je na ovaj ili onaj način uvek povezano. Samo kod nekih se više vidi.
Jeste simpaticno. Skroz.
Pseto otkriva BDSM :) A ako ti se nije svidelo, pa i to je sasvim razumljivo.
Ahahaha, pobeda!
Volim što je njeno ponašanje donekle u skladu s temom. "Dosta je bilo" je ipak preslaba opcija, naviklo to da trpi.
Nijedna tema nije na Vuki nije ozbiljna sve dok Valdemar ne krene priču o sado-mazo
Ja bi volela da njih dvojica tako dijametralno suprotni ( vald prema zenama u zivotu nezan i podrzavajuci, a u krevetu dominantan, pseto zeljan neznih zena i majcinskuh figura koje ce ga opsluzivati... ) nastave pricu na temu.
EDIT: Jebes izbore, svakao smo najebali.
Pseto je krenuo priču, ne ja. Ja sam samo ilustrovao šta bih radio Vučiću da mi je u podrumu.