Izbori 2016.

1. Da l' si je tukao? :)

2. Imam ja jedan podrum 170 kvadrata ima u strogom centru, za te varijante ubilo se, msm koga zanima. Ima i misovi, pacovi, zmijedeti i svasto, negijena i to.
    Ustupio bih ga na dugorocno besplatno koriscenje onome ko bi ga sredio, pa makar napravio i SM dungeon.
    Ali do jaja dungeon, zgrada je 1921 godiste sve su oni lukovi od cigle ima pet prostorija posebnih plus hodnici, a ulaz sa ulice potpuno neupadljiv.
    Jedinstvena prilika za perverznjake sa viskom love.

3. Matori šta da jebeš dole? Sve se sad to jebe na struju. Dopisujem se neki dan sa makedonkom jednom, tu u Dohi je, upoznali se na nekom afteru i brt kažem joj ja lepo, ti sama ja sam, dokoni, mladi, sposobni aj se jebemo krišom. Ma jok neće. Kaže njoj kad se jebe ja ne mogu tad, kasnim zbog gužve, imam fudbal, umoran od posla, onda se ona nervira, misli da lažem, da jebem 3 sa strane na isti fazon, postane posesivna pa se na kraju i zaljubi, lepo mi sve kaže i ja kao ok jbg bićemo ortaci, poneću kokice i pivo ti odaber neki film i ok jbg. Ok kresnuo sam je to prvo veče i treće ali posle sve bilo kako rekla. Ima neki gumeni kurac to ko ruka lebac ti jebem al ne vibrira tura tako u pičku to i kaže zamišlja Andriju Gerića.

4. Pa ja koliko sam skontao, tu te biju, ili ti bijes, u koznom vesu sa strateskim otvorima dok ti djokica landara?
    Jebacine ako bude-bude, to je najmanje bitno.

5. Gde taj gumifleks dodje-tu je kraj...

6. Mislio sam da je poenta u jebačini a pride peglaš je bičem...

7. pred izbore se popunjavaju i rupe za klikere.od jutros se bore putari i gradsko zelenilo ko ce vise stvari da uradi.ovi pune rupe 10x10 cm sa hevi mehanizacijom,ovi iz zelenila skupljaju vilama lisce.ne znam ko u martu skupa lisce,al ajd.u principu nije to ni lose.da upola manje rade svaki treci dan kao sto je danas,mi bi za 2 godine bili svica.

8. Ali meni simpatično kako ti to opisuješ, kao da je sad to neka Sodoma i Gomora. Ima ljudi koji nisu baš sasvim po kalupu. Nasilje - seks, to je na ovaj ili onaj način uvek povezano. Samo kod nekih se više vidi.

Brt znam da ribe vole ono slep po guzici, cupanje za kosu, kidanje vesa(pederski zvuci ovo ves jbg), drzanje za vrat ili nabijanje glave u krevet, jastuk i to ali da mi kazes da nije sodoma i gomora da volis da te neko userava od batina ja stvarno ne znam. Mislim da ne bude sada da nesto sebe izdizem ali veruj mi da kad bih ti puko dandaru da bih te srusio dole zvonila bi ti glava jel bi tise digo na to sta?

9. U pravu si sto posto.

10. E al nije to kraj hahaha kud sam i poceo da pricam lol sledeci put se vidimo mi i cirkamo blejica kod mene i ono standardna spika lozenje ajmo u sobu aj mi tamo digne mi se odmah na sisanju muda aj se jebemo aj okrene se ona krenem ja da jebem odpozadi i normalno samaram dupe povremeno(zbog ovoga sam se i setio nastavka jer sam pomenuo gore u postu) a ona sve vice jace jace ja kao aj jos jace ona trazi jos jace. Meni glupo majke mi sve gledam da udarim al dupe joj vec crveno brt kao oni majmuni sa crvenom buljom pavijani valjda. E ao kad je rekla udri picko udaras kao zena ja se iznerviram onako do jaja i onda kad jr rekla udari me jebem ti mater tu mi padne mrak na oci kad sam je nabo u rebra onako ispod miske pocela da kaslje od muke e reko neces ga sad mamu ti jebem bas bezobraznu aj sve al mamu da mi psujes neces pa je uhvatim za rep(repovi me loze do jaja) i povucem da okrene glavu i opet dandara jbg al ne prekidam da je jebem al pazi najgore je sto ja tripujem da je povredjujem jer mi psovala kevu a ona uziva jbt au znas koji los trip oces nekom da naudis a ono suprotno i nabodem je jos jednom u rebra desna na isto mesto opet kaslje vazduh sam joj izbio onako bre brate bas je nabadam kao da se bijem s nekim i ona zamisli ono malo vazduha sto uhvati koristi da mi vice opet opet ne gleda da prezivi samo. Tu je bilo tu mac jebem joj sve krvavo gurnem je ja samo ona onako padne na krevet i milo.joj majku joj jebem uhvati da se tandrlja dole i da skici svrsava ladno. Pu reko jebem ti sve nismo se videli posle vise nikad zajebi jbt treba da se cimam kad ce mi oko iskopati budala da mi vrati sto je bijem jos kad zaspem moze i muda da mi odsece ne bih znao

11. Au al sam se raspisao jbt ko vlasinarb sa svinjama sam sad xd

12. Nisam imao problem da pročitam. Brt ja ovu moju kad bi udario u rebra dok je jebem plakala bi 3 dana i ostavila me. To je žensko a ne ti demoni mađarske krvi jebo im konj mater, brucoš kad sam bio silovala me jedna kuja mađarska brucoškinja arhitekture 'tela da je jebem 3 puta za sat vremena pa ne mogu sestro nisam ja pravi cigan jbg

13. Mislim da ne bude sada da nesto sebe izdizem ali veruj mi da kad bih ti puko dandaru da bih te srusio dole zvonila bi ti glava jel bi tise digo na to sta?

Ma naravno da ne bi, nisam u tom fazonu sa muškarcima, ali i sam si opisao u valsinarb fazonu šta si doživeo, pa eto, ima čudnih persona, vidiš. Nemoj da se čudiš, ne uzimaj sebe kao apsolutnu meru. Komplikovano je to, čovek je mračno biće. Dobro to je kad si sa sebi sličnima, loše kad zalutaš gde ne pripadaš.

14. Та домино прича није ни мене заобишла. Рецимо само да не желим нимфоманку ником. Нарочито не у Борча Греди.

А што се ударања у току секса тиче, потпуно се слажем с Косоваром. Чупање кика, ватање за врат, трешење и шљепкање по гузовима - иде. Све преко - тешка дијагноза из детињства.

15. Pa da si je prvi put jebo 40min to ne bi bilo izvodljivo :pPp sprdam se brt i to bre aj odjebi nedojebana pa nisam ja vise u pubertetu da jebem 6 puta za noc. Mogu ja vise puta jebem pa odes da uvijes sarmu i taman dok se vratis ajmo ponovo sta kad se sarma skrca ajmo jos jednom i posle jela opet mogu kad se nabacam mesa dosta jbg treba spavati sutra obaveze picke materine

Stvarno i to sto kazes demon majku joj jebem ko s tim da se bakce. Ovako zensko ko zensko udaras al pazis da ne preteras inace cmizdri ti mene ne volis ja sam za tebe komad mesa

16. Ovo sam dekiju reko nisam video da ste uleteli

17. Ubi Valdemar ibi BDSM

18. Vlademare nisam ja uzeo sebe kao meru i mogu da prihvatim da ima stvari koje ljudi rade a ja ne volim ali ovo ne moze biti normalno koliko god neko bio otvorenog duha i misli ili kako se vec to kaze

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.