Izbori 2016.

1. Bok, ovdje Isidora. Molim da procitate ovu moju ajmo reci ispovijest. Bila sam u velikim kreditima koju smo muž i ja digli za kucu, djeca krenila u školu i zima uz to sve ide, zadužili smo se na sve strane. Tad sam dobila preporuku od prijateljice za Milosa sa kojim sam stupila u kontakt. Iznenadio me vec nakon prve utakmice kad sam u kladionici isplatila listic vrijedan koji je prosao bez ikakvih problema,za sada sam uzela 4 meca i ostvarila sam super zaradu i uspela sam da se iscupam iz dugova i konacno nastavila normalno da zivim bez da stedim na svemu.Ja ga od svima preporucujem od srca. Milos Petrovic

2. Nekako mi gotivnije da glasam za Kosmajca, jer ga se Vucic boji.

3. Ma kakav Kosmajac, bolji je Krečar :D

4. OVAJ SKROZ LEVO JE APSOLUTNI POBEDNIK LOLO

5. prosecna vagina dubine je 8cm procitah pre neki dan jbt

6. 8cm je vagina, posle ide pička. da je waverider tu da potvrdi, on uči te anatomije i jako je dobar.

7. Evo sve što ne stane sledećoj devojci koju budeš jebao ja ću u oko da stavim

8. ahhaha a znam ja da moze i do lakta al sto kaze truc mozda je to posle 8cm nesto drugo

9. Nešto
    D R U G O
    R
    U
    G
    O

10. malo sam istrazivao navodno jeste oko 8 al se rasteze duplo i vise nego duplo

11. Malo sam istraživao jebeno hahaha

12. da ne bude zabune u pitanju je koriscenje gugla :D

13. причо ми један што је истраживао преко гугла

14. jebem sve do materice, pa i dalje

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.