Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ne znam, ja sam razumeo da si dosao u Srbiju izbosne
Ne znam za vas ali ja sam rodjen na opstini savski venac i ja sam zbog toga mnogo bolji covek
Ma zašto se ne kaže Crnogovar, Bosnar, Vojvodinar? Pa zato što je to šiptarska reč.
Valdemar se bas onako dobro razume u kosovce
Псето, знаш ли да смо ти и ја земљаци? Обојица смо рођени у болници :))))
Kako ruzna insinuacija. Jebote, prodje ti zivot u cinizmu i insinuiranju.
Hahahaha brt do sada sam mislio da se ovaj sprda jbt pa on je stvarno dobar komad budale
Jesmo stec...a toliko smo se zajebavali na osnovu porekla ehh
Klasican cinicni tridesetogodisnjak koji nije video picke mesecima. Svaka recenica sadrzi uvredu. Nesposoban za komunikaciju.
iskren da budem,slabo da ih ovako zovu.
bosanci,krajisnici,hercegovci,licani itd...2 najcesca naziva su bosanac i krajisnik.i njihove unutarnje podele hercegovci,licani,kordunasi,banijci...pa cak i drugi naziv za krajisnike-dalmatinci.vise su svi na sveru madjari po proseravanjima nego sto ljudi krajisnika nazivaju ustasom.
Imamo mi i bugare brt sve istocno tamo
I gusalje hahahaha
"vidjam" te svaki dan opaaaaa skec
Ne razumem se u Kosovce, znam ih nekoliko, nisu loši ljudi, pa ne uopštavam.
Dobro jutro Vojvodo.
Brt keve mi sam mislio da se sprda troluje ili kako god on stvarno budala bre jbt
Meni je najinteresantnije što on konstantno pljuje Vučića i SNS bratiju (što je potpuno ok), ali još nisam pročitao da je on negde napisao za koga je inače, odnosno za koga će da glasa na predstojećim izborima.
Za tadica ko i svaka zena xd
mislim da je ckode napisao za koga je.
Deder Sanitarni prosvetli me, zaista nisam video kada je to napisao.