Izbori 2016.

1. Vucicupederu mozes kosovcima samo da ga duvas da ne kazem pusis kurac veliki pozz

2. Stevane, nije tu samo "Šiptar, Kosovar". Imaš masu ljudi koji Srbe što su isterani iz Bosne zovu balijama, iz Hrvatske ustašama. E kad je tako, bolje nismo ni zaslužili. Jebem ti takve Srbe, zato treba da nas je stid. A isti ti kenjaju o Kandićki, Biserko, izdajnice, plaćenice, a oni su gori na kub. De će vam bre duša?

3. Vucicupederu mozes kosovcima samo da ga duvas da ne kazem pusis kurac veliki pozz

To je ta (ne)kultura, slika onih koje vladaju. Jer svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje.

4. Tako je. Zato ja vladam a ti kukas jbg.

5. Ja sns ti gowno

6. Ti što nazivaš Srbina Šiptarom jer je s Kosova, ti zaslužuješ. Ja ne. Ako hoćeš, eto, ja sam balija. Srebrenički.

7. Cestitam ti. Nemoj biti tako nekulturan, ruzno je.

8. Hvala brt i ja tebi cestitam osmi mart

9. I srecna slava nikolasu!

10. Ti što nazivaš Srbina Šiptarom jer je s Kosova, ti zaslužuješ. Ja ne. Ako hoćeš, eto, ja sam balija.

E pa sad, svaka rec moze nekome zasmetati, nekoga uznemiriti. Tipa ako nekog kroz salu nazoves glavonjom, svako ko ima veliku glavu nece gledati sa odobravanjem. A clan Glavni tek ce popizdeti. Ne znaci to da sam los covek, samo me ne vredjaju iste stvari kao tebe.

11. Nisi u pravu, i to znaš. Autošovinizam ti je to. Naravno, ako si Srbin. Ako nisi, onda je već samo šovinizam.

12. Valdemar

Stevane, nije tu samo "Šiptar, Kosovar". Imaš masu ljudi koji Srbe što su isterani iz Bosne zovu balijama, iz Hrvatske ustašama.

Знам све то. Али оно што ми је фасцинанто је да много људи нема појма за реч Косовац. Ја сам тек релативно скоро сазнао за то, мислио сам да је Косовар наша реч, а још сам живео са доста њих у Смедереву... Чак ми је и чудно још увек да кажем кад кажем Косовац, јер толико се мало користи да људи знају да те гледају бело.

vucicupederu

Stecane ne budi nervozan. Nisam pozivao na nasilje. To nije moj recnik.

Јеси.

13. Vucicpeder jedan od glupljih likova na forumu sajta vukajlija.com

14. Ovaj vučko je klasičan onaj dedica drkoš u kladionici što u unutrašnjem džepu nosi litar rakije i ne igra tikete nego samo sere po političarima i državi. I seća se kako je u vreme Tite mogao da spava na klupici u Osijeku i da ide dvaput godišnje na more u Ulcinj.

15. Nisi u pravu, i to znaš

Apsolutno sam u pravu. Sta ti ocekujes da budem reformator jezika, ne razumem. Kosovar je siptar, nije tacno da si ti balija, ali ces uvek biti Bosanac. Jebiga, tako je to.

16. Stec jesi od mene cuo to leba ti?

17. Kako da budem Bosanac kad živim u Srbiji otkad znam za sebe i imam jebeni beogradski akcenat?

18. Нисам. Пре неколико година сам чуо од некога ван интернета, али нисам знао да ли је стварно истина (јер је Косовар ТОЛИКО раширена реч), а онда касније мало на некој језичкој групи на фејсу, па сам узео и проверио и сам у речнику.

19. Simon ćopava kosovarčina.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.