Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Jebi armine glupe antibotove
ajte ozb da se umesamo u ovu trku ima jos mesec dana
ja sam da trpamo dveri zastitnike i tu bracu ko je sve tu najvece paljevine
Dveri i DSS jedina alternativa evropskoj Srbiji.
Ja sam uvek za trpanje brt
Obavezno antisns botove da trpamo brt samo napises ma dobar je vucic odma krece lavina
ma nisam ni u ludilu mislio da cu da se bakcem ovim sranjima, posebno sa decurlijom po fejsu, al ako bi se organizovali neku sprdnju da pravimo sto da ne
ono za 8.mart sto su zenama uvalili prevrh fazon
SNS-ovci su gomila idiota, ne svi, ali većina. Glasači i nisu toliki idioti koliko su funkcioneri. To je kadar sačuvaj Bože. Mole Boga da pobede na lokalu da bi mogli četri godine da kradu, neki su toliki idioti da kažu otvoreno. Znači em što su glupi, em su bezobrazni, nevaspitani, i spremni da useru živote hiljadama ljudi samo da njima bude bolje.
Svesni su da im je ovo poslednja šansa da uspeju u životu i neće dozvoliti da im to propadne.
Nemojte glasati za SNS.
U koaliciji sa njima je SPO koji je za priznanje Kosova i ulazak u NATO, a takođe sa njima u koaliciji je SNP koja je protiv priznanja Kosova i protiv NATO-a.
To i nije toliki problem, ali ove dve stranke to iznose kao svoju glavu politiku. Ako su oni pogazili svoje reči i pristupili SNS koaliciji, zašto je SNS njih zvao u koaliciju, zar ne treba oko ideje da se okupe?
Takođe Vulin i Drašković se OTVORENO mrze, a opet su ista koalicija. Ne glasajte za takvu bandu koja hoće samo da stekne koristi.
dobri su im oni za pultovima.onaj urbano pijacni dado polumenta stajling koji govori o osobi da je i za egzit i za gucu i da je ponosan na svoje krajisko poreklo.od pocetka februara su stacionirani.jedino prosle godine,bili cankovi da nesto seru di su nasi novci trip.neke zenetine.nevezano za izbore.
http://rs.n1info.com/a139612/Vesti/Umesto-Pekicu-ruze-za-premijera-pametnog-za-ceo-svet.html
AHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHA PA NEMA DALJE
hahahahahha
srbijio,najlepsa majko srbijo!
Kljucni deo
"Mislim da bi rekao da je šamar koji je ovim gestom dodeljen demokratama zaslužen".
Bilo je dovoljno vremena, kaže Ljiljana Pekić, da se demokrate sete da odaju počast, ali nisu. Zato je ovaj spomenik njenom suprugu za nju, kaže, velika čast.
možda sam ja više beogranin na 67 km od mngih novopećenih beog. što se dokazalo u mladosti jer jer mnoge devojke meslile su da sam isto kao i one došao na odmor iz Bg.a govorim normalo kao svi u mojoj familiji i okolini kao i bliski prijatelji . jer se družim sa ljudima koji nisu prodali dušu. BG.je lep za zabavu ali je surov za život . pre par nedelja ka klupi zatvorenog lokala. ujedno bus stanece. sedele su dve devojke .rekoh ako čekate bus zadnji je otišao ?!odgovoila je Nem.akcentom . to je moja kuca!- rođena si u nemačkoj? Da! -a ti si iz BG ?- Ne!-govoriš kao beograđani !- svi mojoj okolini govore tako ! sedele su i pili pivo. dok je njen momak nemac spremao večeru. upoznala me sa prijateljicom Eslih nemica. rekla mi je da joj sviđa srbija Beograd i skadarlija .odgovorio sam da ali im je domaća rakija užasna. što sam dao izjavu za slovnačku TV pre dve godine.(beogragani nemoj da vas truju kupite rakiju na selu)-pitao sam je. dali bi se udala za srbina?- Da - e onda nećeš morati da radiš!- Ne. ja vlim da radim!- kod nas to nema .ako radi muž žena ne radi. ako radi žena muž ne radi. daj pokjoniću ti jednu njivu ako se udaš za srbina jedino tako može da se preživi pošteno u srbiji
Радјард Куплунг
možda sam ja više beogranin na 67 km od mngih novopećenih beog. što se dokazalo u mladosti jer jer mnoge devojke meslile su da sam isto kao i one došao na odmor iz Bg.a govorim normalo kao svi u mojoj familiji i okolini kao i bliski prijatelji . jer se družim sa ljudima koji nisu prodali dušu. BG.je lep za zabavu ali je surov za život . pre par nedelja ka klupi zatvorenog lokala. ujedno bus stanece. sedele su dve devojke .rekoh ako čekate bus zadnji je otišao ?!odgovoila je Nem.akcentom . to je moja kuca!- rođena si u nemačkoj? Da! -a ti si iz BG ?- Ne!-govoriš kao beograđani !- svi mojoj okolini govore tako ! sedele su i pili pivo. dok je njen momak nemac spremao večeru. upoznala me sa prijateljicom Eslih nemica. rekla mi je da joj sviđa srbija Beograd i skadarlija .odgovorio sam da ali im je domaća rakija užasna. što sam dao izjavu za slovnačku TV pre dve godine.(beogragani nemoj da vas truju kupite rakiju na selu)-pitao sam je. dali bi se udala za srbina?- Da - e onda nećeš morati da radiš!- Ne. ja vlim da radim!- kod nas to nema .ako radi muž žena ne radi. ako radi žena muž ne radi. daj pokjoniću ti jednu njivu ako se udaš za srbina jedino tako može da se preživi pošteno u srbiji
Ajde da ove ogromne postove kopiramo i samo jednu reč izbrišemo i da mora da se nadje koja reč je obrisana
Ahhahah kakva glava
Odlicna ideja boh
A nije Vučić dobar, ali ovi antivučić botovi su tolika sprdnja da se vidi da sad njih ne plaćaju strani centri moći što bi da sruše Vučića, već da on ima solidnu bazu botova, a ko ih finansira, pa oni isti ko i Vučića.
kakve naslove imaju ove novine
http://www.srbijadanas.net/ti-si-se-nesto-pitao-koliki-ce-broj-migranata-da-bude-u-srbiji-sikter-more/
Valde, problem sa Vučićem je što je psihički bolestan, inteligentan (ali zli genije fazon), osvetoljubljiv (ceo život je ugnjetavan sad bi da se sveti), nesposoban (čovek koji ima više propalih brakova iza sebe je nesposoban), ali najveći problem od svega je što trenutno jedino Dačić deluje kao manje zlo (A Dačić je takođe zlo), takođe problem je što pod Vučićevom čizmom ne može da uspe ni jedna politička stranka koja drugačije razmišlja.
https://www.youtube.com/watch?v=fvZsNgDgxhk
Vučić za svaku pohvalu