Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
sto ne dovede neku glavicu iz amerike da mu vodi kampanju i te odnose sa javnoscu munje pa jbt jeste da rade za opasne provizije al vredi
inace moja potrosacka korpa je mnogo bogatija vec u 2016. autor vucicupederu sse zali jer su ga odjebali cim je otisao ds jer je nesposoban
Armine, jel si za Prasima ili Zukorlica?
nisam se nikada nigde izjasnio ni za koga, samo drzim kontru pokusajima rusenja rezima naseg premijera
Armine, Bohore i Pseto, nije fora da se dogovorite na ovoj temi da podržavate Vučića samo da bi nekog nervirali, i onda da to radite. Trebali ste se dogovoriti u pvt, ovako će se samo "vucicupederu" upecati na provokacije.
Čule polako ali sigurno Seltik postaješ oca mi
provalili su nas boh
ostavio sam na onom klipu koment
"haha kakva nameštaljka opozicije, očigledan editing reči koje je izgovorila voditeljka, a sinhronizacija je namerno poremećena da bi se zamaskirala obrada
G-dine Vučić, trka je uvek najteža pred sam finiš, ali ne bojim se za našu budućnost"
da li će se nubare pecati na ovakav očigledan šala-komentar??
Ajd u 1001 da hoće?
ajde u 1000 ili 1002 xD
jednom sam na đokovićevom klipu napisao samo "novak đoković nije dobar čovek", krenuli da me zasipaju majčinim pičkama
Svidja mi se što si sujeveran :-D
Armin za Vučića a iz Živinica lik...
kojih zivnica?bosnjackih?
Smem da se kladim i da kad bi nad culi da se dogovaramo da ih jebemo da bi se opet pecali. Toliko su glupi.
pametno iskoristite predizborne kampanje
A na svakoj televiziji Vučić skroz mokre glave, rastrčao se čovek, brani od poplava jadan narod, pa dajte mu jebeni kišobran, prehladiće se.
http://postimg.org/image/4x0vt9j8d/
Evo sad je proglasio i vandrednu situaciju,ima da bude heroj kad se ovo zavrsi kakvog nismo videli do sad.Licno ce ljudima kuce da kreci i kupuje belu tehniku.
a stvarno, nije mu fol ono kao bez kišobrana ili kape
samo da doprinese glumi
ali nasjeda raja jbg
kad normalan čovjek ide bez kape ili kišobrana po pljusku, on je degenerik, budala, avetinja svjetska
kad Vučić ide bez kape ili kišobrana, on je savršenstvo, SOS legenda, spasilac
evo odoh sad bez kape i kišobrana malo po gradu, da me šprdaju