Izbori 2016.

1. Neće da nosi kapu jer šišanje plaća 250 evra, pa mora uvek da se vidi njegova frizura. Bolje da pokisne nego da mu se od kape naprave čuperci.

2. Govno namerno pravi ove panicne situacije,kao ratno stanje da je,eto on brine o svemu,ali jebiga visa sila ogromne su to kise cak je dva ipo dana nesto padalo.Verujem da dinar jedan nije ulozen od 2014.

3. dobro dok ima vindjaknu i dok nije bos.

4. Raduljicin ćale je zamenik predsednika OO SNS u Inđiji. Zanimljiva činjenica.

5. To se zove demokratija brt

6. Brate ova je retardirana.
    I TO POSLANIK
    I TO NARODNI POSLANIK

7. Nisam video njen klip sve do sada.
    Rastužio sam se sad...

8. Realno ne možeš da budeš u Vulinovoj strancu i da budeš normalan (neretardiran).
    Međusobno iskčjučive stvari.

9. Ja opet uzeo da čitam Nušića. Kada već živim u Srbiji, da bar još jednom pročitam uputstvo.

10. Velikiblek i mr no kakve sendvice daje pajtic? Neku kulen nesto ili mozda pecenica? A? ;))

11. Jok samo alpska,mali nam budzet.

12. Armine, lako ti je da to napišeš, al aj se kladimo da ne bi mogao to da kažeš bez da izvadiš jezik iz Vučićevog čmara, a? :)

13. Kolko placa pajtic?

14. Radikali su jedini ostali dosledni svojoj politici ( osim radikala iz SNS) tako da su SRS pravi izbor.

15. Zanimljivo je što će demokrate opet uzeti pokrajinu i to će biti tužan kraj Naprednjaka, a mogli su sveee...

16. Zanimljivo je što će demokrate opet uzeti pokrajinu i to će biti tužan kraj Naprednjaka, a mogli su sveee...

Pa kako i da ne uzme... vojvodjani nisu kosovari i licani da im prodajes muda za bubrege, to je bre kulturan narod.

1. Kap vode im se nije prelila u Vojvodini gde su nadezni (ne racunajuci Jasu Tomic, gde su sve obnovili).
    2. Ne smem da pricam kako nazadnjaci hapse ljude koji ne zele da prodaju zemlju drzavi i Arapima.
    3. Nazadnjaci su upropastili agrar uvozom govana i uzimanjem provizija.
    4. Ko se o mleko opece i u jogurt duva. Tesko ce Madjar da veruje Vucicu ikad.
    5. Pajtica bi uhapsili 100 puta da imaju sta. Napeli godinu dana - nema ga nikad na radnom mestu. A covek im svrsi po faci pre neki dan - kaze ja sam profesor na fakultetu, tamo sam svaki dan, ne zivim od politike kao vi sega-mega-diplome.

Da ne nabrajam. Nazadnjaci imaju 24 posto u Vojvodini, mogu da namaknu nekih 2-3 posto represijom, ali nedovoljno da vladaju.

17. Nisu ovo oskari pa da se tajno glasa i mrse muda, tako da kladionice precizno znaju, a stvari stoje ovako

Igor mirovic 1,8
    Istvan pastor 3,5
    Maja gojkovic 4
    A pajtic sa velikom kvotom 15 ma smejurija

Ode vojvodina odose pare kurva gasi se kurva umire

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.