Izbori 2016.

1. Gvozdene, kad bih uvek reagovano na nečiju izjavu koja se sastoji iz dva dela, od kojih se s jednim slažem, a sa drugim ne, morao bih da reagujem više nego što želim da reagujem. Nisam ja u predizbornoj kampanji da vatam sad sve za gušu.

2. kad bih uvek reagovano na nečiju izjavu koja se sastoji iz dva dela, od kojih se s jednim slažem, a sa drugim ne, morao bih da reagujem više nego što želim da reagujem.
    .http://s17.postimg.org/6d105y47z/3wp_Cn_LE.jpg

3. Novinari su najveci sljam na ovoj zemlji, gori od taksista i kamiondzija

4. Nije ti dobar ovaj poslednji, Gvozdene, stereotipni element se malo gubi.

Novinari su najveci sljam na ovoj zemlji, gori od taksista i kamiondzija

Zaboravio si studente.

5. ma nabijem vas sve na kurac debilčine glupe

6. nadam se da će na izborima pobediti opcija koja će vas najviše karati u glupe štrokave čmarove

7. nadam se da će na izborima pobediti opcija koja će vas najviše karati u glupe štrokave čmarove

Znači ko god da pobedi.

8. pa nije, neko valjda kara više, ne znam :)

9. Ja i dalje cekam da neko da bolju opciju od sns-a

10. Vrhunski transfer.

11. Sad gledam ladno će kandićka biti u nekoj emisiji sa vučićem ne znam za koga da navijam
    EDIT Možda za krov da se sruši SKEČ

12. Što si nervozan, psuješ i što tako lako sudiš ko zaslužuje više, a ko manje analnog seksa, Gvozdene? Ovo bi bilo "nasilje na društvenim mrežama".

13. Sad gledam ladno će kandićka biti u nekoj emisiji sa vučićem ne znam za koga da navijam

Gde, gde?

14. Nema više Vučić šta da kaže, koliko sam primetio, bacio se u takvu frazeologiju da možeš da napraviš ovako nešto:
    http://s15.postimg.org/a0caqrzjv/DSC_0034.jpg
    A i Kandićka, samo za nju me mrzi sad da pravim.

15. A ima i pun kurac istih ovakvih stvari smo kontra vucica i sns-a i svi sikcu ko zmije jebene, to ne valja, to je sranje, ovaj je glup, neskolovan, govedo kurton, ovo je govno ovo je sranje itd. Samo se jedu govna, klasicno srpski..
    Bar 3 puta sam ovde pisao da neko napise ko,je bolja opcija od sns-a ( sto ne znaci nuzno da su najbolja opcija) i samo se nastavlja klasicno siktanje marve jebene, da l je to u krvi ili sta koji kurac ne znam, a i jebite se svi i vukajlija i sve u picku materinu, ja se cimam jedem govna ovde pisam vam svima usta marvo

16. Bar 3 puta sam ovde pisao da neko napise ko,je bolja opcija od sns-a ( sto ne znaci nuzno da su najbolja opcija) i samo se nastavlja klasicno siktanje marve jebene, da l je to u krvi ili sta koji kurac ne znam, a i jebite se svi i vukajlija i sve u picku materinu, ja se cimam jedem govna ovde pisam vam svima usta marvo

Ja mislim da je bilo koja opcija bolja od SNS-a. Eto, rekao sam. A zašto... pa zapitaj se prvo zašto je dobar SNS i šta je dobro uradio, pa onda ga upoređuj sa drugima. I, kad uporediš, dođeš do toga da je nastavio da sjebava Srbiju tamo gde su ovi prestali.A nije ništa dobro uradio, tako da ne može da bude bolji bilo od koga.
    A i kad nemam nikog boljeg na umu, uopšte ne bi trebalo da prestanu da mi smetaju goveda,i da kažem - ovaj je lopov, ovaj poltron, ovaj govno. Druga je stvar što je SNS, kao najveća stranka, sakupio i od drugih stranaka preuzeo najviše poltrona, goveda i gamadi. Šta sad, treba da ćutim samo zato što je Čeda kreten i Čanak idiot a Šešelj budala. Po toj logici, kad bi svi ljudi ćutali i ne kritikovali ono loše, nikad se ne bi ni pojavilo nešto relativno dobro. Lepo je pljunuti gada i korisno.