Izbori 2016.

1. Veliki pozdrav Arminu šaljem. Voleo bih da zajedno proslavimo pobedu 24. aprila, vidi se da si dobar čovek. Pozdrav druže O/

2. 2016 izaberi android

3. da znam da šešelj neće posle sa vučićem glasao bih za njega
    ovako će neki magyar da dobije moj glas

4. Zukorlić ulazi u skupštinu.

5. ma valde tebe prvi put i vidim ovde, koliko sam ukapio sjebali su ti obrenovac pocevsi sa aferama oko poplavama pa na dalje i cini mi se da ti vise gledas tj. najbolje poznajes na lokalnom nivou, ne zivim bolje, grad mi nije bolji, ovi su losi idemo dalje, i to je ok, klasicno gradjansko razmisljanje, uf ne mogu da pisem razumno objasnjenje mozak mi je u haosu trenutno, nista pozdrav i isprike ako sam kako uvredio, ne mogu sad u dublje analize
    nego sam u glavnom napisao zato sto ima sisa koje sve pisu nekim tonom da misle da je neko bolji i da su za nekog drugog, al niko ni da gukne, sise

sjeban sam dan imao, verovatno i pomalo nerazumno pisem sa rupama u prici i necu dozvoliti da lesinari to iskoriste tako da se iskljucujem ovde, pusite kurac marvo

veliki pozdrav za shomeja dragog, slavicemo uskoro, ujedinjeni mozemo sve (1)

kapune znaci da se seselj ne proda vucicu, ti bi podrzao da odjebemo evropu i nato, kupimo naoruzanje od rusa i cekamo da izbije sranje sa komsijama od kojih nas najmanje mrze rumuni jebeni i koji ce u narednih 20god svi biti u EU i NATO ok

6. nego sam u glavnom napisao zato sto ima sisa koje sve pisu nekim tonom da misle da je neko bolji i da su za nekog drugog, al niko ni da gukne, sise

I niko da izađe na izbore. Zato pobeđuje ovaj, jer ima stabilno glasačko telo, sastavljeno od izdajica Šešelja i izdajica drugih političara, mnogo ljudi koji hoće da profitiraju prelaskom kod ovog, i jednog dela onih koji su naseli na propagandu.

7. a dobro pomoći će nam bratska rusija

8. Valdemar

I niko da izađe na izbore.

kada dobijes izbor izmedju mnogo govana,kapiram da je najbolje ne izabrati nijedno.

9. Цесид проценио излазност око 55-60 % тј. 53% су фазон рекли сигурно излазе а око 15-20% вероватно

10. kapune znaci da se seselj ne proda vucicu, ti bi podrzao da odjebemo evropu i nato, kupimo naoruzanje od rusa i cekamo da izbije sranje sa komsijama od kojih nas najmanje mrze rumuni jebeni i koji ce u narednih 20god svi biti u EU i NATO ok

apsolutno
    vidiš da svi ratuju
    svi se polako uvlače u rat

Polako ali sigurno se i britanija odvaja od EU, što manje dodira sa njihovom ekonomijom, svi beže od EU. Treba da se zarati da opet bude jugoslavija sa imenom velika srbija.
    ili da nas razjebu potpuno i da se završi jebada sa srbijom

11. Оба расплета нам у суштини одговарају

12. Birati manje zlo to u startu znači kaznu.

13. lako tebi kapune da pričaš o ratu kad imaš 14 godina druže, neće tebi dati pušku i oterati u gnjilane da braniš otadžbinu

14. Mada samo izaći i zaokružiti nekoga ko nije Vučić, Čeda, Čanak, Tadić, Pajtić ili Borko.
    EDIT: I svinjoglavi.

15. Izbor je spao na Zavetnike, Dveri, Radulovića i Šešelja ( madme nešto odbija od njega, možda grešim ali mislim da se nikad nisu ni rastali on i Vučić).

16. Да је вуле мудо сео би у студио са радулеом, воиводом и теофилом панчичем а не овим тутумлазима

17. Armine, evo ja srećom ove godine neću glasati ali pratim kampanju. Kampanja je preretardirana. Imaš SNS za koji će ljudi da glasaju jer su obmanuti, tj. niti nam je bolje niti će biti, o spoljnoj politici da ne govorim jer tu pušimo kitu obrni okreni. Imaš SPS koji ako je i bilo tračka nade da se vrati neće ništa uraditi jer im je kadar ogrezao u foteljama. Biće u bilo kojoj vlasti samo da je upravnih odbora. Tadić-Čeda-Čanak : Tadić je trebao povući se sa javne scene s obzirom na to koliko mu je ime kompromitovano (opravdano ili ne nije ni bitno). Čanak ima svojih 15k glasova i to je to, nebitan faktor, Čeda je trebao da fura svoju priču ovako duvaće kitu. DS ima jako uporište na bogatijem i "kulturnijem" severu, siromašni jug čak nije ni ciljna grupa (ne viđam ih u Kruševcu, Leskovcu, Užicu) s tim da o taj sever se kolje još tri kolone. Plus pokrali su ovaj narod, treba im suditi. Sve to ode ispod cenzusa tj ti glasovi odoše SNS-u. Raduloviću izbori dolaze rano, na sledćim će biti faktor. Dveri i DSS su glasni i bilo bi ok videti ih u parlamentu ali oni su potpuno ne funkcionalna skupina koja retoriku može da zastupa i u vidu pokreta a ne da zaista budu partija. Radikali mogu zaista biti ljudi sposobni da vode državu ali preoštar zaokret u spoljnoj politici bi poništio sve što urade u kući. Manjine su uvek dobar izbor za glas dati. Manjinski političari jedini zaista urade nešto iz predizbornih obećanja. Škola za Rome, dom kulture za Hrvate, Ada, Senta, Kanjiža, Mol za Mađare, dolina za Šiptare.
    Zukorlić paaa :)

Dakle eto neka bude da u zavisnosti od toga šta očekuješ od vlasti
    Ako pucaš na to da dobiješ posao jer si u stranci SPS
    Ako misliš da će za 2 god biti bolje SNS
    Ako hoćeš mirno da spavaš bez da osećaš grižu savesti da li si dobro glasao onda manjine.

18. Otkad ti Rasni glasaš u Srbiji

19. Imam dokumenta, ali će me zakačiti za 5,6 dana da ne mogu ličnu da izvadim, znači imaću 18 a lična će se još vaditi tako da ne mogu da glasam. Ali na narednim izborima sigurno.

20. Eto za koji dan kad 18 napunim, odmah ću izvaditi i dokumenta u Srbiji, tako da ću biti pola republikosrpskijanac- pola manji srbin.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.