Izbori 2016.

1. mora neko da ga brani od silovitih udara.

Vidim, sve televizije ga jebu pa rasturaju. A što on kuka kako ga napadaju, to on kuka što se ljudi šegače s njim na internetu, a oće da pojede sebi muda što ne sme da kontroliše net, a još nema smisla za šalu, već je pasivno-plačevno-agresivan, i pipneš ga malo, rušiš državu, ali pucajte, ja i dalje držim čas. Ja, JA, JA, JA. Ne može on biti niti sposoban političar, a kamoli dobar čovek. Tajna njegovog uspeha je surfovanje na talasu mora kanalizacije koje je ovu zemlju preplavilo.

2. ArminVanBuuren
    zavetnika ima fazon 2000 i to su one glavice nije srpski nego srbski jer mi nismo srpi nego srbi

Eto sta Vucic napravi svojom kampanjom. Zavetnici su mnogo jaci, vise su radikali nismo srpi nego zavetnici. Zavetnika ima i obrazovanih dosta.

3. Druže radikali su šesnaest puta obrazovaniji od većine političara, a ko god je završio osnovnu školu ne govori srbski i te budalaštine.

4. LOL Zavetnici imaju šanse da namaknu petocifreni broj glasova jedino ako Milica Zavetnica u akciji "siguran glas" ponudi čke kao kompenzaciju.

5. Uvjek sam se pitao kako stoje radikali sa kadrovima, posebno nakon podjele? Od Sekija se niko ne smije ziv cuti, pomenutom je uostalom Tomislav Nikolic godinama bio najblizi saradnik.

6. Koliko sam video na skupovima radikala, broj glava nije mnogo manji od broja zuba u njima. A za kadrove ne znam... Toliko imaju sposobne ljude da bez puštanja Šešelja ne bi prešli par procenata. Prošli put, bez Šešelja, bili su ispod cenzusa. To valjda nešto gvori o sposobnosti. Na kraju, iz SRS se izrodili Toma i Vučić, od kojih je prvi glup i nesposoban, a drugi nije glup, ali je opasan po ovu zemlju.

7. Ma Šešelj sada gura svoga sina, kapira da ga on neće zajebati lolololo
    A onaj klempavi iz radikala je prešao u SNS i sad se baš grčevito bori za Vučića haahahaah

8. SRS= ŠEŠELJ
    ZAVETNICI=LUDE GLAVE SPREMNE NA SRANJA, ALI MUDRI
    DVERI I DSS= 15% PAMETNI, 30% NALOŽENI 65% NE ZNAJU NI SAMI ŠTA ĆE

9. ZAVETNICI=LUDE GLAVE SPREMNE NA SRANJA, ALI MUDRI

HAAHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAH

10. Lol
    Dveri imaju 110 posto

11. Kako možeš da budeš lud i spreman za sranja mudar u isto vreme? ŠKK?!
    Rasni, šamaraš li majmuna na Milicu Zavetnicu? :)

12. Zavetnike finansira Dušan Bajatović, čisto da podelim sa vama.

EDIT: Za slučaj da Armin, ili ko već nije to obznanio na temi iz nekih svojih izvora :)

13. oduvek sam znao da sajtovi pravljeni u vordpresu kriju istinu.

14. Ako Armin kaže onda mora da je istina :D

15. ZAVETNICI=LUDE GLAVE SPREMNE NA SRANJA, ALI MUDRI
    DVERI I DSS= 15% PAMETNI, 30% NALOŽENI 65% NE ZNAJU NI SAMI ŠTA ĆE

kolko jak post hahaahaahahaha
    šta je bolje zavetnici lude ali mudre glave
    ili
    110% lololo

16. Hahahaha malo sam se zajebao kod Dveri ahahahah

17. Rasni, šamaraš li majmuna na Milicu Zavetnicu? :)

Ja se dopisujem sa njom. Još od prošle godine.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.