U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Zeleni Srbije. Za ozelenjavanje i kiseonik.
http://zelenisrbije.org/
Нисам веровао да ћу доћи у ситуацију да стварно не знам за кога да гласам.
balije
Fendere, patriote su uvek pravi izbor.
Izbori u RS su 15. Oktobra.
Tad ću moći da glasam, moj glas ide Dodiku of kors.
Zavetnici ne rade za SNS. Pola članstva im je u zatvoru lol.
Јес' кад би се код нас стварно знало ко су патриоте, а ко издајници: ко су наши, а ко њи'ови. И Вучић се декларише као патриота, па је исти као Тадић. Једина разлика је у томе што је флекави мислио да је најлепши, а овај је убеђен да је напаметнији.
biju nasi,biju partizani
Fendere ja i dalje čekam novu game of ćuprija epizodu lolo
Najjača fora je što je SNS toliko slab da bih ja da sam na mestu vlasnika Kurira za 15 minuta mogao da im uništim političku karijeru, pogotovo što je jedan od onih što su zapalili američku ambasadu član SNS i taj isti SNS mu obezbedio advokate.
Jel dolaze zmajevi lolo
kakve kurčeve veze ima što smo mi koji smo palili ambasadu iz sns-a?
za koga ti ustvari navijaš?
što ste pobili indijance, na kraju krajeva?
1. To je ogroman diplomatski skandal, ne zato što su članovi SNS-a to uradili, već zato što ih SNS brani. A jedan dečko SRBIN je tu izgubio život, ne amer nego SRBIN, zbog toga ih se treba odreći.
2. Za Srbiju.
3. Ne branim amerikance. Nego ti zbog pitanja broj jedan može biti jasniji moj stav.
i šta, ti za 15 minuta napraviš naslovnu kurira
VUČIĆ BRANI STUDENTA KOJI JE ZAPALIJO AMBASADU
i pa pa sns?
zapalili ste vi moj kurac, da nema tih sendviča ne bi imali šta da jedete
http://mondo.rs/a867757/Info/Srbija/Vucic-u-Davosu-o-izbeglicama-i-Merkel.html
Ovaj je izgubio kompas, opako ga tresu krize identiteta.
Eto pritom i studenta nekog brani, ja znam za nekog drugog lika. LOL
Aleksandar Vučić: Za jednog vraćenog migranta poslaću vam 100 Srba.
Taj što je poginuo u ambasadi je poginuo pod nerazjašnjenim okolnostima. Priča se svašta vezano za njegovu smrt.
Da li se kandidovala Jelena Žigon? Ako jeste kod koga je?