Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
sirotinja
EO TOMA URUČUJE MEDALJE LOOOOOOOL
GOVNA SRBSKA
Promocija SNS-A
Puca se na sve strane. Još jednom smo pokazali ko smo u ovom sportu.
Samo mi na kurac ide Toma i ostali mamu im jebem u stanju su da se poseru na sport.
Srbija do ulcinja
Kad je docek?
21
Ulazu zemlje u vaterpolo ali nemaju talente, trenere, i slično. Kao i mi u badmintonu eto smo talenti.
Ulažu Amerikanci. Oni baš hoće medalju na olimpijadi. Pred prošlu olimpijadu su povukli sve svoje igrače na 2 godine iz klubova da zajedno treniraju za OL. I naravno opet ga poduvali.
cestitke od mene
SVAKA ČAST VUČIĆU ŠTO JE ČESTITAO LOLO
СРБИЈА
Р
Б
И
Ј
А
Честитке Србима у Црној Гори на победи Србије, а Милогорцима - сућут.
СРБИЈА
Р
П
С
К
А
С
П
А
Р
Т
А
Sad po fb pričaju kako bi bilo bolje da nas nisu spasili u Mojkovačkoj bitki.
Pa ova govna Milova nas sigurno nisu spašavala.
DOBRO KAŽU JBG
Ovo je bilo evropsko brt
Свети Страја браћу мири
https://www.facebook.com/acainfo/photos/a.280472495382697.59521.261121243984489/919104461519494/?type=3&theater