Prijava

Pošto su ovi izbori totalno bespotrebni treba ih zaustaviti, Vučića treba spustiti na zemlju i zabraniti mu da raspisuje izbore svake dve godine.

Американцима требају избори да утврде свог намесника у колонији. После тога могу да раде још безобразније ствари од ових које су до сада радили. Талог.

Избори не постоје. Слоба их је намештао али ови амерички колонијалисти су зајебали и Слобу и Стаљина.

Po prvi put od punoletstva bole be briga za izbore. Kad mog čoveka prošli put niste hteli i oterali ga u penziju, sad se slikajte na biračkim mestima al bez mene.
Neću da biram između dva zla.

Koga advokado mlađana?lolo

Nije Mlađa u penziji već u stečaju. Stvarno, šta je sa Mlađom?

Mlađa je biznismen i to uspešan, radi za neke banke i dobro mi ide.

Koštunica?

Granjka, zbog toga ih treba i sprečiti. Mi smo jedina država gde se izbori raspisuju jer zna da neće imati šanse za dve godine pa bolje sad da se prave izbori. To nema nigde, da sam opozicija sad bih protestovao protiv izbora jer su bespotrebni.

Koštunica, naravno.

Vojvoda je spas!

Vojvoda onaj il Vojvoda pseto?

To je lako zakonom regulisati - prevremeni izbori mogu samo ako premijer umre ili ako podnese ostavku ili ako ga skupština smeni ali onda ( u poslednja dva slučaja) taj premijer doživotno ne može da obavlja javnu funkciju. Neka vrsta objektivne lustracije po nastupanju zakonskih uslova.

KOME SMETAJU JAKI IZBORI?

čule se baš dosta razume u izbore

Чуле, брате, зар ти не разумеш у којим смо ми говнима?
Ми немамо пара за плате и пензије. Сваке године се држава задужује код ММФ-а да би исплатила плате и пензије - плате за огроман државни апарат (у који спадам и ја) и пензије у које спада готово 1/4 становника Србије. Сад ти мени реци - коме би ускратио финансије - 1) онима у државној управи или 2) пензионерима?

Ако мислиш под 1, онда се спреми за тоталну блокаду државе. Ма како нам била трула администрација, она ипак управља радом институција, какве год да су оне (а лоше су). Који год сектор да закинеш за паре, инвестиције и бизнис ће бити блокиране. Осим школства и здраства, зато сви пуцају управо на њих, јер им се јебе за образовање и здравље. Што не поделе отказе у јавним установама, али не према квоти или инструкцијама ММФ-а, већ према квалификационој структури и радној способности? Дакле, имаш диплому, а не знаш да радиш - отказ. Имаш диплому и знаш да радиш, али немаш шта да радиш (пун курац којекаквих референата и помоћника) - отказ. Уместо тога отпушташ професоре и ниже медицинско особље.

Ако мислиш под 2, онда се спреми да ти гласачи окрену леђа и да људи почну да умиру од глади и болести. Иначе су нам пензионери у дебелим говнима, само недостаје да им неки лудак још ускрати пензије. А ММФ би мртав ладан ускратио пензије ако ови окупатори у Србији не раде оно што им се каже. Јер дуг је дуг, без обзира на све.

Зато лепо распишеш изборе како су ти наредили господари из Фашингтона и кезиш се на тву као да си згутао ексер. Али, држава нема пара за изборе. Па шта? Даће јој ММФ, уз услов да се спроведу "реформе". Дакле, ММФ паре за изборе, а нова власт ММФ-у: Телеком, ЈАТ, Златибор, неке бање, Луку... И опет пусте плате и пензије.

Не постоји опозиција. Никада није ни постојала. Да би био опозиција треба ти или много гладан народ или много дебео новчаник. Зато нас колонијалисти стално држе између Европе и Етиопије, довољно сите да не цркнемо и довољно гладне да немамо снаге за побуну.

Granjka, jede Vučić govna.

Deda mi je bio direktor BIA sve do Vučićevog dolaska, tačnije nešto pre toga ponuđeno mu je da postane SNS (iako je bio jebeno neutralan politički za svojih 25 godina službovanja) iako SNS nije bio na vlasti, već se znalo da će doći na vlast, naređeno iz nekog stranog centra moći ne zna se kojeg (navodno).

Inače i za vreme Slobe, pa posle i za vreme demokrata se sve jebeno znalo, i sad se zna, a zna se da Vučića kao Tadića neće srušiti Zapad, već narod, šta misliš zašto se vrši toliki pritisak na medije? Vučić zna ko će mu doći glave, i zbog toga kontroliše medije da slučajno ne bi ovakva informacija izašla na videlo. Videćeš, kap koja će preliti čašu će biti pravi državni udar za cirke dve godine. Zbog čega se sprdaju s' pojmom državnog udara? Vučić je medijski genije, al' za ovce.

Cilj njegovog dolaska je davanje Kosova i slabljenje Srbije toliko da će biti finansijski slabija i finansijski nezavisnija od Kosova.

Ovo nije teorija zavere, već ono što se zna u vrhovima BIA.

el ti ovaj jebo babu čule:
NEBOJŠA RODIĆ?

direktor postuje po svakoj temi da bi mu neko rekao da mu je nadimak uvrnut
direktore, baš si nestašan xD ;P

Direktore, u krvnom srodstvu sam sa njim, ne s' babom.

o opet sam provaljen

beš bre krajslere, viš da imam izvor u vrhu bia
a ti me zamajavaš