Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
JA, evo me. Putovao za NS 5 sati jbg, nisam bio baš najprisutniji danas :/
ne čegi,ja biram sadržaj :)
Znam da biras ti ali ja kazem da ako pobedim necu da mi biras nista. Vec da ta 3 sadrzaja za prvo mesto odu po jedan za svakog finalistu. Lupam, fender bude cetvrti i dobije odabranu reakciju. I ja mu poklonim npr poster koji bi se meni odabrao za prvo mesto. A ti biras ta dva sadrzaja ofkors. Razumes sad?
Čegi srećno lolololololo xDDDDD
x2
A kako Jocko odmah 'ako budem četvrti, nemam reakciju', a Čegi 'ako budem prvi...' :)
Tako da svaki finalista dobije po dva odabrana sadrzaja. Vama se isplati da pobedim, khm, khm :)
@forget
Ja samo trazim 20€. Nista me vise ne interesuje :)
ne znam ću da vidim, a i nisam crveni krs' lolo
Dobre smernice. Brao Lukac.
Čegi, opet si dobio najbolje smernice :)
Nadam se da nisu previše zajebane. Doduše, nisam ni znao ko će da ih dobije kad sam ih smislio, a onda vidjeh... I bi mi drago, ispašće predobra stvar od toga :)
Tako ispalo. A trazio sam najteze od Gugija.
Е, следеће такмичење би могли неки кратежи. Типа Циклон стајл! Ово ми баш и није легло...
+24234
Да Таса и Маркес објасне неке ствари.
Nisam pratio drugo kolo, izvinjavam se, sada ću pregledati sve. Dobro je ovo takmičenje, bravo.
Organizovaću ja sledeće takmičenje "Stvori sleng", ako bude zainteresovanih. Više o ideji nakon finala ovde.
Ево је дефка.
http://vukajlija.com/ko-smisao-zivota-nije-trazio-taj-nije-ni-ziveo/724232
преврнуо сам се кад лик из темпереа гази сканијом гагагагага
Па то све лудо, ненормално. Ништа горе него кад се тиква покондири. Сишао Еским са Северног пола мало јужније па умислио да је рођени Тампер... Тампере...Тампереац... Тамперац... мештанин Тампереа. Лолололо