Vaš politički program u kratkim crtama

1. О комплексима пише неко са ником - Цар. Дно.

Нешо, враголане, неко је плати, а неко да буљу за исту. Јбг... што ниси радио па зарадио?

2. Ne čita mi se tema al ću je pročitam interesuje me kako ste od političkog programa došli do kornfleksa loooool

3. Какве везе надимак "Цар" има са комплексима?

4. Brate granjanka je u pitanju, sve ti je jasno.
    On bi od teme za kukičanje napravio svadju jel on normalan ili nije.

5. Granjka i Valdemar su dva najjača forumaša, ma koliko god to šašavo zvučalo.

6. Drago mi je sto Rasni nikad nece biti na vlasti,Toma i Vucic su zlatni posle ovoga,ziveli neka 100 godina

7. I da zaboravio sam da bih osobama sa posebnim potrebama kao što je zes dao ukinuo internet i poslao ih u razne kampove.

8. Rasnee kad bi bio vlast napravio bi fabriku lažnih prišivača,patika itd bili bi druga kina lolololo

9. Vučić->Tomislav Nikolić->Dveri->Šešelj->neki teški tirani i nacionalisti->Rasni

Otprilike ovako idu politički programi od Evropskog pa do Rasnog.

10. "STONE ISLANND" Made in Serbia

11. Šta fali programu?
    Ovo je realno ono što treba.

12. Па, само исфрустриран и искомплексиран лик може себи да стави надимак "Цар", а шта рећи за Расног? Или за Грањку? Колико искомплексиран треба да будеш да имаш надимак Грањка или Цар? Узгред, "Цар" је био и надимак Марка Милошевића, који је такође био тежак комплексаш.

А тачно је да имам комплексе, јер просто добијем нагон за зајебавањем кад год ме неки кретен нагази на сајту за зајебавање. Па, кад је тако, ај` се зајебавамо. Да се идиотима не свађа са мном они ни не би улазили у расправе и свађе, јел тако? Ал, јеби га, ја сам крив, у мени је проблем, ето, тероришем и свађам опуштене и кул ликове. Јадна деца.

Расни фегету, борио сам се да те одбанују, а ти ми враћаш тако бугарски, с леђа. Само да знам...

13. Granjanka ja nikada nisam krio da su mi nesimpatične tvoje svadje jesi li normalan ili nisi.
    A i ja bih se borio za tebe samo da znaš poyy

14. Грањка, мој надимак нема контекст који си му дао у својој заслепљености коју ти је изазвала жеља за кавгом, а све да би се доказао на јебеном интернет-форуму. О комплексима - толико.

15. Расни, са мном се свађао само онај који је то хтео. Гомила нормалних људи који нису склони да подјебавају ђилкошким фазонима и сељачким форама никада нису дошли у сукоб са мном или било какав вид свађе. О томе треба размислити.

Хвала за подршку, сети ме се када ме Кајзер банује кад се врати на посао.

16. Царе, што онда кмечиш? Иди шетај кера. О комплексашима - довољно.

17. Granjka, ja sam se našalio, a za drugi deo sam rekao "bez uvrede", očigledno se kod nas kad nekom kažeš da ima kompleks ne prašta, ja imam kompleks i nemam problema da se suočim s' istim tako da ono kontao sam da nije ništa strašno a sa "bez uvrede" sam hteo da skontaš i ti to. Okej, ja sam kriv što me nisi dobro razumeo.

18. Грањка, једини који кмечи си ти, а све због једне кратке карактеризације, која може погодити само искомплексирану личност.

19. Xвала за подршку, сети ме се када ме Кајзер банује кад се врати на посао.

Misliš 2018.?

20. Хаха, ја сам једини човек који није мод а који је бановао Грањку, истина на кратко. И после му се извињавао, а греота. Него, шалу на страну, ово јесте сајт за зајебавање, али није згорег написати и нешто озбиљно, што мислиш. Лоше је кад те људи не могу скапирати, да ли само сереш или мислиш озбиљно то што си написао. Ја се могу похвалити (чуј, похвалити...) да стојим иза сваке своје речи и да никад нисам троловао. Са свог налога. Троловање није квалитет. Могао бих направити (а и правио сам) неколико дуплих налога, са којих сам кренуо да тролујем, на пример Грањку, који је насео на фору и кренуо у дописивање. Имао сам злу намеру, али сам престао, јер сам осетио унутрашњу нелагоду. Треба бити искрен, а не џукац, јеби га. Морао сам себи да опростим што сам испао лош човек, ал шта ћеш, људи смо... А ко год ме је са овог сајта упознао лично, има људи, нека каже да ли лажем сад ово што сам написао.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.