КОНА ГРАНИ ЈАБУКА

1. REKE jebale te zvezde, REKE

2. SVESAM REKE POPIJO!

3. ДОБРОЈЕ ДА ИМА КО ДА НАСТАВИ.... ПРЕШЛО МИ У НАВИКУ?

4. OTKACAM TE JA IZGUBIJO

5. Haha jebeš da sam * napisao
    Ajdukurac

6. САД ЦЕЦЦА УЛАЗИ.... ДА САМ КРАЛА КРАЛАСАН? НАПИСО СИ ГОВНО МАЛО МЛАДЕНОВАЧКО

7. Šta kaže inspektoru muž, koji je već po ko zna koji put istukao svoju ženu, posle njenog neprestanog blebetanja?

ПРЕШЛО МИ У НАВИКУ

8. Brt wrti mi se u glavi Hej vi hitri bjeli dani vrv zbog toga

9. ЕТО.... ОЋЕТЕ ДА ВИДИТЕ НА КРАЈУ ШТА СМО ДОБИЛИ ОД ОВИХ НАБАЦАНИХ РИМА???

10. ЈА НЕВЕРУЈЕМ АЛИ ОВО САМ НАШАО НА НЕТУ ВЕЋ

Da sam pio, pio sam
    sve sam reke popio
    preslo mi u naviku
    odkad sam te ja izgubio

Da sam krala, krala sam
    sve sam zvezde pokrala
    preslo mi u naviku
    odkad sam bez tebe ostala

Ref. 2x
    Ko na grani jabuka
    u mom telu zri
    jedan zivot, jedna mladost
    cvet bez ljubavi

11. ОЋЕТЕ ДА ВИДИТЕ НА КРАЈУ ШТА СМО ДОБИЛИ ОД ОВИХ НАБАЦАНИХ РИМА???

Poslednje reči Hanibala pred samoubistvo

12. Hah. Ajd da prodamo Veri Matowić da snimi?

13. ДА ЛИ ВАМ ЈЕ САДА ЈАСНО? ДА БЕЗ МЕНЕ ОВАЈ САЈТ НЕМА ПЕРСПЕКТИВУ?

14. Nemoj srati daj neke dojave? XD
    Koliko puta si to čuo u životu hahaha

15. ДАНКАН РЕКО ПРЕД СМРТ ДА МУ ЈЕ ЖАО ШТО ТЕ НИЈЕ УПОЗНОКАД ЈЕ ЈЕО ЈАГУ У МБ ПЕЧЕЊАРИ ГОДИНАМА :(

16. BIO JE TO VELIKI ČOVEK I GOSPODIN NADASVE

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.