КОНА ГРАНИ ЈАБУКА

1. ДОКУРЦА... ЈЕСТЕ :( ВОЛЕО ЈЕ СВЕ ШТО ВОЛЕ МЛАДИ. ИАКО ЈЕ БИО СТАР... НИЈЕ ЈЕБО МИЛИЦУ ТОДОРОВИЋ, МАДА ЈЕ САЊАО... ВИЗИОНАР, САЊАР, СКАНДИ ХУМОРИСТИЧАР.... БИО ЈЕ ДОБАР НА КРАЈУ. КАП ИДЕ НА ЗЕМЉУ ЗА ЊЕГА ЧАША НИЗ ГРЛО. КАП ПО КАП, ДАНКАН СПРЕМА СЕ...

2. Kad se budem molio za njega reći ću da sam ja jebo Milicu, srce puno biće mu jer dobri bili smo

3. УВЕК ТЕ ПОМИЊО. КАЖЕ ДАСТЕ БИЛИ ДОБРИ. АКО ПЛАЧЕШ ЗАЊИМ, ПЛАЧИ КАПОКАП. КАПОКАП КИША СПРЕМА СЕ, РОБОКАП КИША СПРЕМА СЕ

https://www.youtube.com/watch?v=rwPAVKMfXrs

4. TRIPUT DNEVNO DOK ME LJUBIS

5. KAD NEDELJOM IGRA KOLO PEVAĆE SE PESME MOJE

6. SAMO SLAZY DA SAM TI JEDINY

7. ЈЕДНА ЈЕ МОЈА ПАПЕТ ОНА ЋЕ ПЛАКАТИ, ДРУГА СИ ТИ(БОХОР) ТИ ЋЕШ МЕ КЛЕТИ :(

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.