Brzo, ali nesigurno

1. Nećemo te proganjati jbt nisi napisao da je sigurno.
    Kad god saznaš šta god dodji i ostavi ovde

2. otkud znam, nemoj posle da neko najebe, mafija je to jebo im ja mater.. a i retko me taj zove, ne znam ja oko kladjenja

3. Neće bre. Samo ti ostavi svaka info je dobrodošla :-D
    Al nas nemoj prcati da lupaš iz glave sad hahaha

4. E jes boli me kurac da lupam. Necu vise nista ni da pisem ovde jebo vas picousti

5. A zamislite samo kakve dojave vučić ima... Garant mu terzić i vazura prosleđuju sve majku im lopovsku jebem!

6. ja verujem da osoba iza naloga vucicupederu nije losa osoba i da je sve ovo otpocelo kao sala, i sada je u odredjenoj dozi sala sega, ali se mozda malo uziveo u ulogu i poceo da smara, niko se vise ni ne cima :/

7. Meni vučićupederu kao osoba deluje jadno, ovo što je napisao mislim da je autobiografski, neko ga je video da sedi u mocartu upao u fotelju do grla, gricka tuđu kašičicu od espresa i stiska fibonači tiket na poraz FKCZ dok mu sa prsa isparava balega, i izašao...

8. 0:0 poluvreme
    Kako si nas prodao jebeno

9. Hahaha i to je skroz realan scenario dekara

10. Bufon ako danas ne primi gol mislim da rusi neki rekord star premnogo godina. Vredi ispratiti, igraju protiv Sasula.

11. E, a lagano prošao ovaj vucicupederuov avondejl 4+, samo nije bilo u ponudi u sokeru (a ne verujem da je bilo u ijednoj našoj kladionici, to nije prva australijska), ja hteo da metnem pare iz sprdnje :)
    Kvota je bila negde oko 1.9. Eto šta opozicija radi, a vi ovde ganjate beroe mrtvi, nubare.

12. Jos ima zute prevarantske krvi u njemu bravo vicicupederu

13. U Australiji igra dosta fudbalera i polufudbalera sa balkana, dojave ne stizu od kengura.

14. мишо, ја кренуо да препишем сад, ал' у сокеру готово све границе веће од ових. јеси ли ти ово плански гањао углавном играче којима је мања граница у моцарту него у сокеру па зато играо тамо?

15. само су милеру, гисту и родригезу исте границе. и сокер се промангупирао.

16. Да брате, планирао сам дан и по и ставио 50дин :д
    Уплатио 500дин на моцартов рачун, да имам за викенд па одиграо успут један за вечерас. Пре тога одиграо 5 тикета у сокеру евролигу лоло.

17. и сокер се промангупирао.

Јесу матер им јебем. Играм баскет код њих само зато што имају више играча у понуди, асистенције и скокове. А и важе се продужеци када играм мечеве, што је кул скроз.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.