Brzo, ali nesigurno

  1. дада, кул је кад не одиграм минус на партизан с олимпијом, а они одиграју 4 продужетка и пробију границу за 70 поена џД

    преписао сам, да пратимо из спрдње.

    ајон, деколо, долмен и цирбес. звучи ли то како треба? сви у плус и молим лепо пријатно.

  2. Je l' mogu asistencije i skokovi da se odigraju preko neta u Sokeru?

  3. ej nabavite sobu vas dvojica ;)

  4. trebaju mi vasa 4 najsigurnija igraca evrolige nocas, zauzvrat dajem moje nba predloge da odigrate suprotno

  5. Де Колоа не играм више, претерали га са границом јбг. Мада је реално да дође лоло...Цирбеса имам скокове 6.5+. Доелман и Ајон реални плусеви, мада сам и ту Ајона играо на скокове.

    едит: не Николасе, планирају да убаце кад редизајнирају сајт. Тако мени рекли.

  6. нема николасе, још увек.

    ја сам одиграо ову четворку горе, а размотрићу још неки тикет одавде с играчима, покупићу.
    и ово ћу вероватно да пишем:
    реал 2
    ефес 2
    звезда 74.5 +
    цска 85.5 +

    квота 6.8, а делује пријатно.

  7. sada cu bez gledanja nalupati 9 igraca isto ko ti somi, ako pogodis vise ne smaram vise za EL, ako ja pogodim vise prestajes da igras EL ok?

  8. Хахах једи говна :д брт, ја не мислим за себе да сам про за евролигу, само волим да пратим и играм оно што мислим да је реално. Четвртак и петак су ми омиљени дани за клађење баш због евролиге, не обраћам пажњу на добитке, зато и играм ове сиротињске тикете од 50 и 100 дин.

  9. А и клађење на играче је чиста срећа јбг, никаква правила ту не постоје.

  10. Преписао си тројицу од мене педеру.

  11. sta si se usro hahha pa ne bih mogao stvarno da ti zabranim ;)

  12. jaoo i nba igrače šta padoh za 300 maraka

    pa ja sam sinoć mogao 700 eura dobar biti
    te sve jebalo neverica jaoaooooooufajfssz5ioiohasfv

  13. o te jebalo sve krvavo

  14. teraj se u kuraz valancijunas picko

  15. Oće doći Dragić plus večeras protiv Čikaga ?

  16. hahah o mu majku jebem
    igraj ispod, dabogda slomio nogu u prvoj četvrtini, može skočni zglob u kurac da mu ode

  17. Е, кад смо већ код овог случајног погађања и то, да вам причам нешто.

    Има томе две недеље већ, леп дан био, фебруар, а може у мајици да се иде, ма милина једна. Петак баш, сећам се. Доконишем као свако студентско говно, разматрам ЕЛ играче, и сетим се ни мање ни више него макарончеве бабе. Ха! Помислићете сад, па добро, баба к'о баба, шта сад, али није. Та баба је погодила ономад 5 или 6 нба играча. Дакле то није обична баба.
    И тако сине мени идеја да ја ову моју (девојку, не бабу, немам више баба на располагању, иначе бих) замолим да ми тако налупета пет играча, ја да јој читам имена, а она да виче плус/минус. Међутим, не лези враже! Она је баш оно изразити противник коцке, сматра да ћу кућу да прокоцкам једног дана, да за тих 50/100/200 (да бацам више не смем ни да поменем!) динара може да се купи свашта, да се подигне обданиште и једно два сиротишта, а тек на годишњем нивоу - ферари енцо нов!
    Но, било како било, намолим ја њу, и у међувремену је наговарам тако што сам јој објашњавао статистички око тих играча. И ишло је овако:

    Нека су њој (готово апсолутном непознаваоцу кошарке и било чега у вези исте, као и готово свако женско које није милица дабовић) шансе да погоди играча 50:50, а мени, који сам кол'ко-тол'ко упућен у кошарку, у актуелности, повреде, изостанке, ко кога чува и слично, рецимо 70:30 у просеку.
    Дакле, на 2 играча, њој су шансе да погоди тикет 25%, мени неких 35.
    На 4, што је неки просек играча који се игра, шансе су 12.5% и 17.5%. 5% предности имам над неким ко не зна ништа о кошарци. 5%! На 5 играча је та разлика још мања, да не причамо о ових 9 са тикета одозго.

    Шта је поента овог мог просеравања? Па и нема је баш, ал' ћу да препишем и овај арминов тикет, јер готово да шомијев нема никакву предност над арминовим, а шомијев сам већ преписао. Ето.

  18. Он играо Навара минус, ја плус, значи имаш 0% шансе да прођеш оба, значи да си свесно бацио паре за бар један тикет. И треба да те остави девојка кад си просипаџија такав.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.