Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hahah pa sami sebe pokopavaju
Stec kad ga rotiraš onda možeš da povučeš tiket u levo i da ti izađe potvrdi dugme.
можда му је врх тикета ван екрана зато што му телефон није и довољно висок?
imam 500 din da ulozim zeleo bih da napravim 1000 ili 1500 din ako moze predlozi tipvoa
Igraj kladionicu kvota 2 ili 3
da
i ja sam tako razmisljao pa me interesuje da li imas neki tip da mi predlozis mozda za danas
ili vise tipova pa da bude 2 3 kvota
https://www.facebook.com/Istinomer/videos/10153545797251188/?pnref=story
Stec kad ga rotiraš onda možeš da povučeš tiket u levo i da ti izađe potvrdi dugme.
Покушао сам, није хтело. На ПЛ фантазију кад кликнем на играча, могу да померам тај прозор што се отвори, овде не. Нисам сигуран баш да може и на андроиду!
Sto ne bi dosla ova Tondela na kvotu 18?
http://s16.postimg.org/5g9p0rout/IMG_20160405_142010.jpg
Levandovski strelac- 1,9
POKLON
Čak i da klikneš "pošalji", neće ti prihvatiti tiket.
U Sokeru je max 50 000 po tiketu. Apsurd je da možeš da odigraš istih 20 tiketa po 50 000, a da jedan od 100 000 ne mereš.
*možda su skoro promenili, do skoro je bilo tako.
Bajern x-1
Barsa x-1
pa nije baš apsurd jer niko ne može da zabrani meni i tebi da odigramo isti tiket, a verovatno kada neko uplati 500e na određeni tip kladionica smanjuje kvotu
Bajern- Benfika
Tačan rez 4:1.
их, баш 4:1. а може да буде било који резултат.
Kvota 8, staviš 100 dinara, opariš se. Sutra tih 800 staviš na Real i 3+
Imaš 1200
Oćeš opkladu. Ako bude 4:1 odabereš mi 2 postera. A ako ne bude ja odem u ban dan.
Hahaha Rasni jebote lebac, štaje za tebe jedan dan banije.
Midlzboro 1
Brajton X
Bolton 2