Brzo, ali nesigurno

1. pa nisam igrao da ce da izgube jebo ga ti :D nego solidno igra bilbao u poslednje vreme, jos igraju kuci jbt baskija je to reko munuce ga

2. hihon klasican 3za3 sa seviljom, trebalo im za opstanak, zato i jeste manja kvota bila a ja hteo da povecam sa 0-2 jbg al opet sam ga provalio, ali opet nema para, ali zato imam MUDA

http://www.rezultati.com/utakmica/6PLaufG5/#detalji

3. Ujebaše mi tiket pacovčine iz Barselone, jer im nije dosta da daju 5, ne, daće 8 ciganšture, i to 6 u drugom samo da mi izjebu prelepi povratnički tiket. M'rš.

A očekivao sam da će da se istresu nad deportivom, al' baš osam golova... Jbg, za malo. A lep dan bio za klađenje, baš.

4. Колико реални резултати вечерас.

5. na drugom cekam da sochaux da gol, prvo ih gazili 9 suteva, 3 u okvir drugo poluvreme 0 suteva ahhahaha a neka hvala gospodine mocart ne trebaju meni vasi novci

6. Одиграо сам 8 утакмица и чекам још Реал за 1500дин. Који сам јадник јебени хахах

7. александаркг

Последњи тикет од пара направљених сокеровим бонусом, нема више, доста је било (хехехх):

Реал 1-1 и 2-5
    Барселона 2-2 и 2-5
    Атлетико х2
    Ајакс 2
    Јувентус 1
    Вест Хем 1

квота 28.

до сад сам се једно 3 пута чупао с последњим парама на рачуну, па ето, можда буде и сутра.

Raduloviću, popuši mi, žgoljavi, nije bilo dosta!

8. Š to je nadnica za kopanje kanala a ti nisi mrdnuo. Zapitaj se

9. Glasam za Vučića, ujedinjeni možemo sve! U nedelju gađam kvotu 2500.

10. Морам признати да се стидим мало овог тикета џд

http://i.imgur.com/tDI4VvD.png

11. oldičan tiket šomi
    u zdravlju, sreći i veselju akobogda da ga potrošiš!

12. Реал 2:2 крај сиг

13. Raspali everton je uspeo da sutne na gol 3 puta

14. za 25 maraka mozes uzeti gajbu i mjesano meso

15. Što nisi stavio bar 1000?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.